Informace o kupujícím
Divoká věrná
Ahoj, tak si říkám že by nebylo na škodu u každého kupujícího napsat info o tom co preferuje, co má rád, o co má zájem apod. Ono když někdo jen tak napíše, bylo by fajn se kouknout na čem ujíždí ať můžeme hned do placu hodit téma nebo nabídku...a nebo jen vědět jak se sním bavit.
Na někoho začnu jako domina tvrdě,ale slušně a napíše že chce víc vulgarismu. Jinému potom odepíšu hned sprostě a ten se lekne 🤣🤣🫣🫣.
Co si otom myslíte ?
16
Zakladatelka příspěvku o informaci o kupujícím má pravdu a taky bych pro to naplno byl. Prodávacíjící si může ušetřit svůj drahocený čas, kterého není nikdy dost a připravit nabídku hned přímo na míru kupujícího bez zdlouhavých případných dotazů. Za mě tedy odpovídám ano tomuto případnému vylepšení profilu kupujících.
Lenny13
Souhlasím! Bylo by to rozhodně skvělé pro zákazníky udělat dotazník ohledně preferencí jehož výsledek bude u rozkliknuti profilu😁
Vdolka
O tom co preferuje se dozvím pri komunikaci ohledně objednávky. Myslím.ze ne všichni chtějí sdělit svůj věk a ptáka atd...někdo chce zůstat úplně anonymní a já tohle respektuji.
Cruella
Mám stejný problém. Vždy nějak začnu a chlapec je buď nedostatečně na uzený mým přístupem nebo naopak vylekaný. 😁
LadyMammy
Já se chovám tak jak se chovám i reálně. Poznám klienta , ptám se co a jak a teprve potom vedu lekci.
Blondýnečka
Mě by spíše zajímala informace jako třeba věk , délka ptáka, váha , to by bylo super. Když otrokovi budu nadavat , že je tlusté prase a on má 60kg i s posteli a že má malé péro , přitom ne , tak se z toho dá něco uplácat, když budu vědět vše předem , aniž by mi musel při seznamování říct o sobě všechny informace 😀😀