Hodnocení zákazníků

Rossie
Tak mě napadlo, že by bylo fajn, kdyby byla možnost hodnotit zákazníky. Když si u nás udělá někdo poprvé objednávku, tak si budeme moct udělat o kupujícím obrázek. Například by bylo fajn videt množství jeho objednávek, nebo bychom mohly dávat hodnocení i my po doručení objednávky. Hodnotila by se třeba komunikace, spolehlivost... Co vy na to?❤ Když si u mě udělá někdo poprvé objednávku a navymýšlí si různé věci a ještě na dobírku, tak si akorát říkám, jestli je dotyčný spolehlivý a balíček nakonec opravdu objedná a vyzvedne. Takhle kdybych viděla, že už spolehlivě převzal pár balíčků, tak bych neměla problém mu balík poslat. Taky by to řešilo problém u nekomunikativních zákazníků. Takovým na dobírku taky nechci nic posílat... Jen mě to tak napadlo, podle mě by to nebylo složité... kdyby třeba existovalo alespoň nějaké automatické hodnocení, jako je u prodávajících spolehlivost❤ S láskou, Rossie❤
Mommysocks
Rozhodne jsem za hodnoceni zakaznika i ze strany prodavajici. Jsem fakt nastvana a zejmena zama na sebe. Jsem hodne loajalni a pokud si s potencionalnim zakaznikem rozumim a nechce po me nic, co by bylo mimo mou komfortni zonu, tak se snazim. Ivenstuju do toho svuj cas,kreativitu atd. Pak prijde nabidka hele pokecej si se mnou o vagine moji buchty, ale love budu mít až zítra. Říkám no problém, pojď do me hned. Zaplatíš zítra.....myslíte,že jsem se dočkala? 😀 su fakt kráva blbá. Neměla jsem to nabízet, vím,moje chyba...ale proste mam strašnej problém s tím,že jsem moc důvěřiva. Ale hned bych mu nejradši dala špatný hodnocení za to fakt. Vyslechla jsem si, jak sem skvělá a že ho to mega vzrusilo a že si nad ní dlouho tak dobře nevyhonil a blabla. Další den konverzace ještě pokračovala s tím,že to dovrsime večer. Bohužel jsem usnula a nedala jsem to, další den jsem se omluvila s tím, že můžeme pokračovat a ticho po pěšině, ze...chat nezaplaceny..a mně zbylo maximálně tak nadávat sama sobě, že toto už prostě neudělám. A v tomto okamžiku bych fakt ocenila,kdybych mu mohla někam k profilu napsat, jak se mnou vyjebal, i když má dobrý hodnoceni nakupu, tak tentokrat to byl proste vymrd a příště by si to možná rozmyslel. Pokud by chtěl někdo vědět přezdívku, tak napíšu. Ale zatím se tomu vyhýbám, i když bych to sem dala nejraději hned z fleku.
Zobrazit 8 odpovědí
Brunetty
Hezké dopoledne, tak spolehlivost u zákazníků už máme. Také se vždy podívám na historii a nemám problém poslat na dobírku i když to bude první obchod u zákazníka. Většina platí předem což je super. Nikdy jsem neodmítla kalhotky na dobírku ani s nulovou historií. A pokud nevyzvedne neví o co přichází. S vypisovači se také moc nesetkávám. Mohou si o mě přečíst co nabízím a co ne a je po psaní:-). Občas to někdo zkusí, ale slušně se s ním rozloučím. Nikoho neblokuji jen s ním smažu chat třeba příště bude mít zájem o kalhotky:-). A ještě k hodnocení k zákazníkům než u nějaké prodávající objedná klidně jich může oslovit několik a proto se třeba i vyptává někdo to tak má. Takže pokud by jsme pak mohli hodnotit tak zákazníkovi spíš uškodíme v dalších nákupech. S námi obchůdek neudělal tak mu to hezky osladíme:-).
vlhkacarinka
Také si myslim, že to je skvělý nápad:)) vypisovaču je tu fakt hodne..
Zobrazit 2 odpovědi
Baculka23
Já bych byla pro dát nějaké hodnocení nebo tak když třeba jen spamuje a nic nekoupí tak dát možnost třeba palec dolů když ano tak palec náhoru nebo tak aby to vyděli holky tady že je to pisalek nebo tak protože kolikrat jen každý vypisuje a nic nekupuje atp.
Mirek (admin)
Hodnocení zákazníků je bohužel složité téma. Váš pohled určitě chápeme. Problém je v tom, abychom neublížili objektivně slušným zákazníkům. Například: 1. nový zákazník bez platební historie 2. zákazník, který nekomunikuje, protože má problémy v rodině nebo je na dovolené 3. ... A když ublížíme 1 z 50, tak je to prostě špatně. I když s tím všechny slečny nebudou souhlasit - naše pravidlo č. 1 je "nadšený zákazník". Bez jejich peněz tu nebude nikdo z nás. "Spokojená prodávající" bohužel logicky musí být až na druhém místě. Nějak to vymyslíme. Už jsme tomu nějaký čas věnovali již dříve. Jen chceme zareagovat, abyste viděli, o čem funkcionalita musí být...
Zobrazit 3 odpovědi
Bernadette
Stopro souhlasím s tebou 🙂
katrinka
Rozhodně jsem pro!
Nestydatka
Taky nad tím přemýšlím! Týden mi leží dobírka v zasilkovne a zákazník přestal komunikovat. Problém je, že nepoctivci by si to hned smazali, ale podle mě by měl být cíl mít co nejvíc hodnocení :)
Zobrazit 1 odpověď
GingerBitch
Podle mě je to super nápad! Taky mám strach něco posílat na dobírku, když ten člověk tady nemá žádnou historii 🙄 Ty zlikvidované věci něco stojí..
Dianka
Určitě souhlasím je to super nápad jen se bojím ze něco takového určitě neprojde .. :/
Leia Organa
Bylo by to fajn i možnost, aby měli také "profil". Tam by uvedli nějaké info o sobě pokud budou chtít sami. Samozřejmě. Třeba věk, atd. Jen se obávám, že pro kalhotkomat i blbý zákazník je zákazník a nechtějí, aby odcházeli. Kdyby náhodou nebyli mezi slečnami populární.
Zobrazit 5 odpovědí
DreamyDee
Super nápad :) ☝️
mazlinka19
Ano, proč ne. 💕
Deisy
Naprosto souhlasím 😉 skvělý nápad 👍👏
Zobrazit 1 odpověď