Hodnocení nedodaných objednávek
conversak
Přijde mi zvláštní, že mi na profilu visí k ohodnocení objednávka, kterou mi slečna nedodala (prošvihla termín dodání, ať už záměrně nebo omylem). Škodný v podstatě nejsem, peníze mám zpátky v kreditech a nic jsem nedostal, tak co mám hodnotit? Za mě by objednávky zrušené před odesláním zboží neměly vůbec dát hodnotit.
9
Tak jo holky :) Po přečtení vašich argumentů musím s vámi souhlasit. Ale admini by za tyhle storna co jsou kvůli nedodání ze strany prodávající měly snižovat spolehlivost aby druzí mohli být varovaní :)
A na druhou stranu mám o takových zákaznících co dělají naschvály povědomost , ale , že je to takhle rozšířené je dost na pováženou a snad tohle admini vyřeší ke spokojenosti obou stran.
Za me by to rozhodne melo jit... to, ze to ted nejde mi prijde absurdni. Zrovna nedavno se mi stalo, ze jsem si u jedne slecny objednal fotky. Mesic slibovani, ale nic nedodala. Po mesici se objednavka automaticky reklamovala a vratily se mi penize. V jejim hodnoceni je pritom 100%, vsechny objednavky dodane... wtf? To, ze nejsem skodny neni pravda, protoze ti porad nekdo sedi mesic na kreditech... (a taky ten pristup...)