Hodnocení nedodaných objednávek

conversak
Přijde mi zvláštní, že mi na profilu visí k ohodnocení objednávka, kterou mi slečna nedodala (prošvihla termín dodání, ať už záměrně nebo omylem). Škodný v podstatě nejsem, peníze mám zpátky v kreditech a nic jsem nedostal, tak co mám hodnotit? Za mě by objednávky zrušené před odesláním zboží neměly vůbec dát hodnotit.
Lucinka_Krejčí
Tak jo holky :) Po přečtení vašich argumentů musím s vámi souhlasit. Ale admini by za tyhle storna co jsou kvůli nedodání ze strany prodávající měly snižovat spolehlivost aby druzí mohli být varovaní :) A na druhou stranu mám o takových zákaznících co dělají naschvály povědomost , ale , že je to takhle rozšířené je dost na pováženou a snad tohle admini vyřeší ke spokojenosti obou stran.
Zobrazit 1 odpověď
TurboPferd
Za me by to rozhodne melo jit... to, ze to ted nejde mi prijde absurdni. Zrovna nedavno se mi stalo, ze jsem si u jedne slecny objednal fotky. Mesic slibovani, ale nic nedodala. Po mesici se objednavka automaticky reklamovala a vratily se mi penize. V jejim hodnoceni je pritom 100%, vsechny objednavky dodane... wtf? To, ze nejsem skodny neni pravda, protoze ti porad nekdo sedi mesic na kreditech... (a taky ten pristup...)
Zobrazit 16 odpovědí
Rick
Jestliže byla domluva a neodeslala, tak si zaslouží hodnocení.
Srdce Záhady
Maximálně můžeš napsat že slečna zboží nedodala. Tom pádem třeba předejdou komplikacím ostatní kupující.