Genderová rovnoprávnost

Mara73
Vím že se jedná o témariku s relativně hodně chabým potenciálem, ale snad by nebylo tak moc komplikované nediskriminovat LGBT komunitu a umožnit registraci i prodávajícím mužům a trans osobám. Děkuji za uvážení.
Bernadette
Me by to nevadilo, mám tu spoustu tacích co to vyžadují...z 90% to mají dle mého jako představivost...opravdových tu tolik nebude 😉.. videla bych to spíš na nějaký jiný stránky a nebo klidne i tady je mi to fuk . Třeba jich víc přijde.
nadrzeny-ubozak
Otázkou je, kolik by se našlo zájemců o použité prádlo mužů a trans. I když pokud by nebyla poptávka, tak by zmizela i nabídka ;-)
St3eT
Já to říkám furt, že lidi maj prd na práci tak vymýšlí voloviny. 🙂
Thomas
Abych moch prodat tašku plnou nepoužitejch silonek musím bejt žena? To jste se se podělali v kině ne?
Zobrazit 1 odpověď
Vojta24t
Prosím nehovořme hned o diskriminaci. Sám jistě víte, že na této úrovni to tak postavené prostě není - něco jiného je legislativa, u které naprosto souhlasím, že tyto lidi diskriminuje, ale něco jiného jsou zvolená pravidla jednoho malého velmi úzce zacíleného serveru pracujícího se specifickou a okrajovou sexuální preferencí a jsem si jistý, že nejsou motivována snahou skutečně diskriminovat, spíše přesně specifikovat zacílení a tuto okrajovou skupinu tím velmi přesně oslovit a zacílení příliš nemlžit. Už jen proto abychom umožnili další diskusi o tom tématu zdržme se tu anti-diskriminační retoriky, děkuji.
Pan Velko
Rovnoprávnost tu je jasně daná. Muži se registrovat nemůžou. Nebo si snad myslíš, že když patříš do LGBT tak máš větší práva než heterosexuální muži?
Zobrazit 5 odpovědí
errorlevel
Už se tu muži a tím implicitně i všichni ostatní řešili. Problém s tím nemám, naopak, ale moc prosím, netahejte do toho politiku. Takzvaný gender a řeči o údajné dyskriminaci nic jiného než politika není. Rozhodnutí majitelů bylo že zatím ne. Zájem je minoritní. Není ničí povinnost vyrovnávat svou výdělečnou práci tak aby vyhovovala jakékoliv myslitelné menšině. Už proto, že jde o server pro menšinu :)
Zobrazit 11 odpovědí