Foto doručeného balíčku

Roman
Co vy na to???Nápad z Wishe.
snehurka
Foto doručeného balicku.... , takže asi myslíš, aby zákazník vyfotil prodavajici jak jeji balíček ma u sebe, rozbaleny...Pokud mi to zákazník vyfoti, rada se podívám
Zobrazit 4 odpovědi
JmenujiSeNatalka
Já mám každý balíček úplně jiný,dle potřeb a přání zákazníka ! Jak víš nabídka je pestrá a co jednomu může přijít dokonale rajcovní pro někoho je to “nepřijatelné a mnohdy dle komentářů zde - fuj” 😀 Takže za mě, by toto mohlo udělat víc škody než užitku. 👎
RoztomilaNala
Jestli to myslis tak, ze prodavajici ma vystavenou foto u nabidky a ty pak vyfotis, co ti vlastne prislo, tak je to za me uplna blbost :D Minimalne u kalhotek a ponozek. Vsechny fotky, co vystavuju ja, tak jsou na nich jak kalhotky, tak ponozky, neonosene, tobe domu logicky dojdou onosene. Takze ne, opravdu se stavove nebudou podobat tomu na fotce
Brunetty
Hezký den, u mě před odesláním dostane každý zákazník fotku balíčku jaký za ním bude cestovat.Jestli je myšleno takto. Někdy je tam štítek pokud mě zlobí tiskárna tak bez něj. A dvakrát jsem dostala fotku kde můj balíček příjemce drží v ruce to bylo milé.
Zobrazit 1 odpověď
Adin
Nechápu otázku :D . Nikdo ti přeci nezakazuje poslat prodávající foto balíčku, který ti poslala.
Harmony Marťa
Jak to jako myslíš? Jako že očekávání/ realita?