Fotky vlhkých flekatých kalhotek v nabídkách

Oposum
Ahoj , rád bych se zeptal ,proč prodávající nemají v nabídkách fotky nošených vlhkých kalhotek . Chápu že se množí obávají honičů . Ale je to fér vůči těm kteří mají reálný zájem o koupi vašich nošených kalhotek . Opravdu mě odrazuje nebo přijde mi nezajímavé , když holky nabízí tunu kalhotek i s fotkama , kde jsou vidět čisté kalhotky a nic víc . Podle čeho má nakupující zjistit zda zrovna vy jste to co chce čichat a za co chce zaplatit mnohdy nemalé peníze .
PrsaticeE
Chystám kalhotky od r.2011 a každá fotka umazaných kalhotek by byla jiná. Na různých materiálech a barvě látek se chytá sekret jinak. A řekla bych, že i jinak voní z bavlněných nebo silonových kalhotek, ale to jsou i ponozky, trička.
Kaczulienka
Jak už tu holky psaly, každý den je výtok jinačí. Někdy silnější, někdy slabší, jindy není vidět. Pak se tady s někým dohadovat, že na fotce to vypadalo takhle a přišlo to úplně jinak je dost na prd
Bernadette
No všechny ! Já patřím mezi ty co to neukazuji , dělám fotky na přání a posílám fotky rovnou z nošení a tak to budu mít , nehodlám to měnit. Ostatní dámy to tak nemají, takže pokud chceš to onošení hned vidět, kupuj u dam co to mají hned v nabídce . 50 na 50 nikdy nebudeme stejně vystavené! Je tu dost dam co to ukazuje tak dotoho a běž si vybírat a nebo si objednej fotky.
Ciburga
Jinak kdybych dala fotku špinavých kalhotek, bude to zavádějící, protože až si je zákazník koupí, budou čerstvě nošené, takže zašpiněné jinak.
Zobrazit 1 odpověď
Ciburga
"mnohdy nemalé peníze" mě rozsekalo 😂
Zobrazit 4 odpovědi
Debora
Když nosím kalhotky a dam do nabídky většinou tam píší ze vnitřek pošlu do zpráv ať to není první věc co vyleze v nabídce :) Když neprodam mazu nabídku a hazim do pračky :)
LadyMammy
Tak kalhotky které tady mám běžně nosím, peru a pořád dokola. A když si je chce někdo koupit, tak je teprve onosím přímo pro zákazníka. Navíc každý den mám kahlotky vlhké jinak..když mám ovulaci mám kalhotky mokré skrz na skrz atd.
JmenujiSeNatalka
“Podle čeho má nakupující zjistit,zda zrovna vy jste to co chce cichat ? “ A podle fotek špinavých kalhotek to jako poznáš ? 😂 Ale notak. Kupuješ si tu vůni a to je natolik specifické zboží,že to prostě NIKDY nevíš dopředu jaká vůně bude a zda ti bude vonět nebo ne. Nehledě na to,že žena má cyklus. V tom cyklu je KAŽDÝ den výtok úplně jiný a taktéž i vůně. Takže překvapeni pro Tebe ani žena sama do poslední chvíle neví,jaké kalhotky Ti pošle ! Risk nebo zisk. Pakliže je to pro Tebe podstatné,rozumím. Napiš dané slečně,jež Tě zaujala,a tedy by jsi chtěl poznat její vůni zda Ti může poskytnout foto nošených kalhotek btw. mnoho žen zde má album fotek s těmito fotkami,pokud na v nabídce tak mezi profilovými fotkami.
Zobrazit 2 odpovědi
AndyLou
Ahoj, no holky co tu mají vystavených třeba 50 kalhotek, těžko je budou skladovat použité, jestli je někdo koupí
snehurka
Kupujes si tu především zboží na přání,ne uz hotové,u kterého vides jak vypadá.
Terinka009
Presne jak pisi ostatni prodavajici. Fotka takovych kalhotek se da dat v priprade, ze jsou rovnou onosene dane na prodej. Pokud nabizim kalhotky, ktere teprve budu nosit pro zakaznika, tak zacinam je nosit jako ciste. Kazdy zakaznik si nastavi jiny pocet dnu noseni, podle toho taky tak ty kalhotky vypadaji. Jinak budou vypadat 3 dny nosene kalhotky behem ovulace a jinak budou vypadat kalhotky nosene jeden den. Uspineni bude uplne rozdilne. Potom zakaznik koupi a bude se divit, ze na obrazku vypadaly jinak, protoze si dal treba jeden den. Neni problem uspineni konzultovat s prodavajici primo v chatu. Mam tady v nabidce focene jen ciste a muzu rict, ze minimalne pul roku se mi nestalo, ze bych mela volno na noseni. Takze zakaznikum to zrejme nevadi. Je to tak rozhodne ferovejsi.
Makin
Jedna věc jsou honiči, druhá to, že to není tak, že vystavím kalhotky a do druhého dne jsou koupené. To se stane málokdy, něco se prodá za pár dní, něco za pár měsíců. Já to prádlo mezi tím normálně nosím, peru, atd... Takže bych se pak bála i stížností, že ty kalhotky nevypadají stejně jako na fotce, a že zákazník teda předpokládal, že tak vypadat budou a podle toho vybíral a teď je tam toho míň/víc. Protože to zašpinění se mění i behem cyklu, i během roku, není to stejný, jako když uděláš potisk podle šablony. Takže to je taky další důvod.
Lady666
Ahoj, každá to tu dělá, jak uzná sama za vhodné, já nabízím na profilu v sekci fotky, fotky použitých kalhotek, takže pokud dotyčný chce vidět, jak moc mám mokré kalhotky, může si fotky koupit. 👍
Zobrazit 1 odpověď
RoztomilaNala
Ahoj, každá dělá, jak uváží. Je zde hodně prodávajících, které kalhotky fotí. Já patřím mezi ty, které to nedělají právě kvůli honičům. Pokud má zákazník opravdu zájem, stačí se podívat na recenze nebo se třeba slečny zeptat, jak to má s množstvím šťávičky apod. Bohužel zde nejsou jen poctiví zákazníci, takže tato rozhodnutí asi musíš respektovat.
Anonymníkráska
Protože když si vystavené kalhotky nikdo nekoupí, tak je pak vypereme, proto je pro nás jednodušší vystavit čisté zboží a když někdo bude chtít, tak si ho zakoupí 😊
Janac
Hezký den. Odpovím na každou poptávku zákazníka, který mi napíše do chatu a má zájem o kalhotky a ano máš pravdu je zde i nějaké procento honičů co by u takových fotek honili, proto je nemám vystavené ☺️