Fórum pro nakupující
Petrine
Můj profil Moje nabídky
Myslím, že by nebylo od věci, zvážit založení fóra, respektive vlákna ve fóru, které bude viditelné pouze pro nakupující, a ve kterém si budou zákazníci moci "pokecat" jen sami mezi sebou a beze strachu, že si to některá z nás prodávajících přečte.
Řekla bych, že i nám prodávajicím to může přinést dost výhod, alespoň tedy těm, které opravdu disponují kvalitní tvorbou a dělají vše tak, jak mají. Je nás tu totiž celkem hodně, a je těžké "vyfiltrovat ty, které se tomu opravdu věnují na 100%. Možná by se také předešlo i tomu, že se tu nové slečny přestanou nabízet za 99,-- Kč, aby vůbec něco prodaly a čelit následnému "honu na čarodějnice".
Samozřejmě by se to muselo nějak ošetřit, aby nedocházelo k "vyměňování" mezi zákazníky atd.
Tohle vlákno jsem se rozhodla založit po rozhovorech s pár zákazníky, kterým by to dle jejich slov usnadnilo bytí.
4
A čeho se bojí ? Já se nikdy nebála napsat prodávající co se mi nelíbilo nebo kde by se dalo něco zlepšit. Za mě je ta komunikace s prodávající také důležitá. Ne každá nám vidí do hlavy aby věděla jaké jsou naše představy a co se nám líbí. A vždy se mi tenhle způsob osvědčil a párkrát to pomohlo i dané prodávající dělat lepší tvorbu :)
Myslím si , že když dotyčná bude mít možnost si to přečíst mi přijde jednak fér a taky i jí samotné to může pomoci ke zlepšení. A to jak píšete , že některé nesnesou kritiku tak to je něco s čím musely počítat když tu prodávají. A děláme si to sami , jako zákazníci když jen mlčíme a nepředáme si ty zkušenosti mezi sebou a někteří by nemusely znovu procházet tím čím si musely projít jiný zklamaní zákazníci. A naopak když tu bude někdo doporučovat a chválit tak se rozhodně zlobit nebudou :)
Já si nemyslím, že by to byla přínosná věc.
My chlapi nemáme obecně moc rádi "o někom bez něj", samozřejmě drby si přečte každý rád, ale otázka jak moc by to bylo od některých zhrzelých relevantní, když by se probíraná prodávající nemohla vyjádřit.
Myslím si, že kdo občas sleduje fórum, tak si dokáže udělat obrázek, která se snaží navrtat i do sebe stupidnější poptávky a která si vybírá jen ty, které jí opravdu osloví.
Je na každém, jaký si udělá obrázek a už vůbec bych tím nehanil nové prodávající, to že se tomu nevěnuje na fulltime, ještě neznamená, že musí být rovnou špatná.
Osobně vím za kým jít, když chci kvalitní zážitek, ale rád dám šanci i té nové.
Divná_Uta
Souhlasím, také mi několik zákazníků psalo, že jim tohle chybí.
Malá Víla
Nic proti tomu nemam, ale je tu spousta prodavajicich, ktere i nakupuji. Tudiz by do takoveho fora mely pristup.
Bude jen otazka casu, kdy si zalozi profily zakazniku i dalsi prodavajici, aby videly, co se tam pise. 🤷♀️