Fórum a palce dolů

Mirek (admin)
Máme návrh: zvažujeme z fóra odstranit možnost dávat "palec dolů". Přijde nám, že to brání říkat svůj názor, protože pokud bude ne-mainstreamový, tak "dostanu palce dolů" a je to nepříjemné. Myslíme, že to bude přínosné našim diskuzím. Co myslíte? Pro srovnání: FB a Insta palce dolů nemají, Youtube ano.
Blondýnečka
Upřímně ? Zrušila bych forum úplně a nechala ho jen pro psaní novinek od kalhotkomatu - co udělali nového, opravy atd. Stejně to mnoho zákazníků nečte a občas se schyluje k hadkám ze strany holek. Takhle by si jel každý to svoje a názory ostatních by se tak neřešily 🤷🏼‍♀️ Byla by tu lepší atmosféra tak, jako tomu bylo před forem. Pro řešení problému, připomínek atd. by se používal chat s Kmatem, nebo klasicky mail. ... ale je to jen můj názor 🤷🏼‍♀️
Nestydatka
Zrušila bych to. Když se nám něco nelíbí, napíšeme to a nemusíme jen palcovat. 🙂
Bernadette
Pěkný den 🙂 mě to nevadí, ale věřím že ostatním ano . Odstranila bych palec dolů 🙂
Makin
Buď ho zrušit, a nebo to udělat tak, aby bylo vidět, kdo ho tam dal, ono anonymně se to dislikuje dobře...
Terinka
Souhlasim, nekdy jsou palce dolu uplne nesmyslny a nechapu proc to nekdo udelal. Mam pak pocit, ze jsem napsala neco spatnyho, ale pritom to tak neni :)
Dianka
Souhlasím :) Beztak tady ty palce dolu dávají hlavně slecnam jiné neprejici slečny :)
Stihly
Souhlasim ja davam jenom palce nahoru dolu zadny nebo vubec nedam zadny.To samy plati u srdicek ktera slecna,zena se mi libi tak te dam srdicko.
Victoria Rose
Já nevím, já si osobně myslím, že je jedno, jestli ten palec dolů bude nebo ne, když se to někomu nebude líbit, tak se stejně vyjádří. 🙈
Brunetty
Hezký večer, tak je to jednodušší se za něj schovat. Ale nemyslím, že jeho odstranění se něco změní. Akorát tam nebude. Ale je to na Vás.
tajemnyy
fb insta právě mají ještě více možností haha , to mě števe super . to mě mrzí wou atd a like,,,,
Zobrazit 2 odpovědi