Filtrování nabídek a tlačítko zpět

MySexyFeet
Prosím, chci se zeptat, zda by nešlo upravit zobrazovaní vlastních nabídek. Když si dám filtr a vyjedou mi např. Jen videa. Proklikam se třeba až na pátou stránku svých videí. Mrknu na jedno video, které chci upravit. Pak musím dát zpět. Kliknu, ale jsem zase u všech nabídek a ještě na první straně. Celé kolečko jedu znova, filtr video, proklikat se na stranu, na kterou potřebuji. Strašně by mi momentálně urychlilo proces přehrávání, kdybych po kliknutí na zpět zůstala tam, co jsem si vyfiltrovala. Nebo alespoň u nabídek aby šla možnost Otevřít v novém okně. Děkuji a hezký den
Jarda (admin)
Dnes jsme na web nasadili opravu chyby. Věříme, že by web měl ve zmíněných situacích fungovat správně. Moc si vážíme pomoci ve zlepšování webu.
Ondrej78
Myslím že vyhledávání na KM je nejslabším článkem. Filtrovat u dívek pouze nabídku, fotky, video a prodáno je už nedostatečné. A to nesmyslné vrácení na první nabídku. Nevím jak to funguje na PC ale na telefonu je to teda tragédie.
Zobrazit 1 odpověď
Kortie
Souhlasím! Kdyz nabidky tridim nebo upravuji, stve me si stale zadavat filtry od znovu
Comtessa
Úžasný nápad 🤗 přesně také mě to štve. Hlavně teď když jsem vše předělávala
CandyW
Skvělý nápad, taky mě to točí. 😁🤭 A bylo by i skvělé, kdyby šla udělat třeba nějak hromadně sleva např. 20% na videa, alba apod.
Scarl4t
I třeba hromadná úprava by nebyla špatná (doplňkové služby)😂 Já třeba teď budu měnit ceny a dělat to u každé jedné nabídky je šílený 😅
MadamMaci
Je to strašné. Pro mě je při větších úpravách nejlepší vlézt si na svůj profil, dát nabídky videa a každou si pak rozkliknout v novém okně.
Scarl4t
Souhlasím, to mě vnitřně taky trošku štve 😅😂