Fetish nabídka

123str
Katalog fetish oblečení a spodního prádla, použité kalhotky, podprsenky, punčochy a jiné. Tohle stojí na úvodní stránce , bohužel jsou tady nabídky tipu: přispěje mi na cigarety atd .. Nemyslím si že jsem tohle patří. Tyhle nabídky pomalu převyšují prvotní základ kalhotkomatu. Zachvilku to tady bude jak na Aukru a prodávat nebo žadonit o nový kočárek .. Stránku mám rád ale pomalu mě tohle odrazuje , pokud nejsem jediný tak se prosím ozvěte. Děkuji za každou konstruktivní odpověď
daMiki
Já osobně bych se tedy nikdy nepohoršoval nad žádnou nabídkou... Za mě má každá prodávající právo nabízet co chce a my kupující máme zase právo nekupovat co nechceme... Klasická nabídka X poptávka, stejně tak jako stará pravda - že každá věc má svého kupce... Nicméně bych se přimlouval za lepší kategorizaci nabídek - jistě nikdo z nás nechce ztrácet čas probíráním nabídek, co ho nikterak neoslovují... Musím napsat, že při procházení zdejších nabídek mě ale jeden inzerát totálně zaujal svoji originalitou - jedna slečna/žena tu prodávala obyčejný kámen :-) už si nepamatuji kdo ani za kolik (možná že to tu stále je) ale tak mě to pobavilo a zaujalo, že jsem měl 100 chutí ho koupit :-)
Zobrazit 11 odpovědí
Tomatom
Souhlas... Když odečtu pár zklamání z přístupu slečny, tak jsem tady celkem spokojenej. Samozřejmě jsem si všimnul, že i slečny tady se vezou na inflační vlně a některé kousky pěkně zdrahly 😂 Taky jsem si všiml, že prakticky každá slečna tady nabízí finanční otroctví, což je sexuální praktika, která je nad rámec mého konta a chápání 🤔 Ale pokud někoho rajcuje prázdné konto,proč ne? Masturbace nad výpisem z účtu kde je 0,- Kč musí být opravdový zážitek🤪 Nemám nic proti žádným sexuálním praktikám, jen si někdy říkám, jesli slečna, která nabízí, že bude třeba subinka nebo domina vůbec ví o čem mluví🧐 Mám tady takový žebříček TOP nabídek a poptávek. Nemáme si věru co vyčítat 😅 Když vynechám prdy v zavařovačce tak nabídkách vedou asi boty po mrtvé babičce a v poptávkách fotky slečny s autem zaparkovaným na smluveném místě 😂😂😂 Všem úchylům a voňavým slečnám zdar💪
Zobrazit 30 odpovědí
Mooncake
Jako prodávající bych zase mohla napsat, že bych zařadila zákazníky mezi chudé a bohatší, protože slečny jsou tady mimo jiné i kvůli výdělku, a když jsou tu pánové, co nejsou ochotni přispět na kvalitní delší video (nenarážím na sebe, ale často koukám na profily ostatních slečen) více, než 99 korun, v podstatě se ani nevyplatí dělat kvalitnější tvorbu 😅 Samozřejmě, že to nejsou všichni. Je tu pár chlapců, kteří slečny dokážou ocenit, ale nejsou to všichni. Stejně, jako ne všechny slečny mají úžasná hodinová videa, včetně mě, a jsou ochotna je prodat za stovku. Tahle mince má dvě strany.
Lord von Hell
Vybiram si pouze ze slecen na urcite urovni, takove nemaji zapotrebi zebrat o cokoliv. Kdyz narazim na slecnu, jejiz tvorba neni odflaknuta, dokazu byt velmi stedry. Bohuzel takovych tu je jako safranu. Vetsina se tu snazi vydelat za kazdou cenu.
Zobrazit 8 odpovědí
Peee
Ahojky, mně osobně jsou tyhle nabídky celkem fuk. Já sama jednu takovou mám ( findom - zápisné) a ta vznikla na popud jednoho zákazníka, sama od sebe bych ji asi ani neuveřejnila. Přijde mi to zbytečné, pokud mě chce někdo obdarovat penězmi navíc, neni nic snažšího než si objednat např. audio za 99,-- Kč a přihodit na spropitném. Ale rozhodně nesoudim holky, které tyhle nabídky inzerují. A za žebračky je taky nepovažuju, prostě to zkouší a nějaké to třeba vyjde. Pokud Ti tyhle nabídky vadí, prostě je ignoruj nebo využij filtr. Škála prodávajících a nabídek je tu tak bohatá, že určitě nebude problém najít slečnu/paní inzerující přesně to, co Ti vyhovuje. 🙂
Zobrazit 1 odpověď
errorlevel
To je život. Nemyslím si, že by se to mělo regulovat. Uděláním zváštní kategorie "dárečky", "findom", nebo přesněji "žebrota" (promiňte mi moji jedovatost) by to ztratilo své kouzlo. Takže si prostě vybírej sympatická děvčata co nežebrají. Buď na to holky přijdou, nebo je to uživí a pak nezbývá si říct "přej a bude ti přáno". Nedávno si jedna (už nebudu jmenovat) stěžovala že jí nikdo nic nechce koupit. No a první stránka plná nabídek typu přispěj mi na Ameriku (30 000,-, 20 000,-) atd.
Zobrazit 7 odpovědí