Fake fotky

Rossie
Narazila jsem na nějakou konverzaci o KM na vintedu a trošku se tam řešilo, jak tu jsou účty s fake fotkama, i přesto že si KM slečny ověřuje...
Já osobně nevím, jak by se tohle dalo řešit... vždy jsem si říkala, že to snad každý zákazník nějak rozpozná, ale je možné, že jsou i takoví, kteří se nechají odradit 1 fake účtem, na který narazí...
Nenapadá vás, jak tohle řešit?
S láskou, Rossie💋
(+ mi ještě uvízlo v paměti, že opravdu některé zákazníky odpudí fotky "kaviárku", menstruace atd. Tohle by fakt mělo mít své vlastní oddělení... Jsou chlapi, kteří jsou vzrušení čistě z kalhotek, třeba 1 den nošených a pak tu narazí na takové věci..😅)
https://www.vinted.cz/sh/temata/1009551
14

Děkujeme za příspěvek. Již jsme to začali řešit i my sami. Je to složitá věc.
Budeme asi muset být přísnější a začít banovat každou slečnu, u které najdeme byť jedinou fake fotku.
Také zvažujeme, že ověřovací fotka bide veřejná. Ta s nickem a dnešním datem. Aby zákazník mohl posoudit pravost sám.
Dalším krokem je povinná ověřovací fotka včetně obličeje a dokladu s fotkou. Např. litackou, nebo prukazkou do knihovny. Kde je jméno a fotka. Tato fotka už veřejná nebude - bude pouze pro naši verifikaci.
V zahraničí jdou ještě dál a chtějí fotku s dnešními novinami a občanský průkaz, zacerneny částečně...
Dává vám to smysl? Prosíme o názory...