Důvěryhodnost zákazníka

AkitaCatLady
Ahoj všem. Je tu jedna věc, která by mě osobně pomohla, když kontroluju důvěryhodnost zákazníka a to je ,,blokace od jiných slečen / porušení pravidel". Pro mě osobně by bylo super vidět, za co daného nakupujícího jiné slečny zablokovaly - něco na způsob ,,teď pána zablokuju a vyberu jednu z 5 základních možností, popřípadě uvedu do poznámky" a to bychom viděly i my ostatní prodávající. Když má totiž zákazník 20 blokací od slečen, je to dost zavádějící, protože to, co vadilo jim, mně vadit nemusí a naopak. Ale když nevím důvod, trochu mě ovlivňuje myšlenka, že nakupující je problémový, ikdyž to tak být (pro mě) vůbec nemusí. To samé, pokud poruší pravidla. Ráda bych věděla, co za pravidla porušil, abych měla představu, co je to za člověka a co zhruba od něj očekávat. Co na to říkáte, slečny/ženy? Byla by pro vás tahle informace směrodatná? Pro mě totiž velice 😊
Puntik
Reálně ty blokace jsou obecně nesmysl. Občas (hlavně nové prodávající) nedokážou splnit objednávku (teď to řeším například u slečny "Sexymichalka" - už několik dní mi dluží video a furt není schopná ho dodat), člověk založí reklamaci a hned je za špatného a jde do bloku. Je to fér blokacr vůči zákazníkovi? Ani trochu.
Zobrazit 4 odpovědi
Petrine
Ahoj, pro mě osobně zbytečnost, názor si během chvíle udělám sama. Navíc si nemyslím, že je to vůči zákazníkovi úplně fér....
Christine555
Tohle jsem si nedávno taky říkala, že by to bylo dobrý. 😊
honeybunny_
Pro mě by to upřímně bylo k ničemu..většinou totiž rychle zjistím, za co dotyčný ty blokace má. A když ne, normálně s ním konverzuju / obchoduju dal, bez ohledu na to, kolik blokaci ma. 😄
Zobrazit 8 odpovědí