Držení objednávky

Malá Víla
Bohužel se mi už několikrát stalo, že "zákazník" něco zarezervoval, týden držel a poslední den zrušil, nebo prostě nechal rezervaci propadnout. Většinou jde o falešné účty, nebo už podle procent poznám, že rezervaci zaplatit nehodlá. V tomto ohledu je mi to celkem jedno, ale drží mi tím objednávku, kterou mohl koupit někdo jindý (což je asi celá pointa toho, proč to tyto falešné účty dělají). Nešlo by nějak nastavit, že rezervovat mohou jen již několikrát ověření zákazníci? Nebo to vyřešit nějak jinak. Napadlo mě vytvořit objednávku znovu tak, aby si ji skutečný zájemce mohl koupit, to pak ale musím hlídat, kdy daná rezervace propadne a následně nabídku smazat. Děkuji a budu ráda i za vyjádření ostatních prodávajících, jestli to mají podobně.
Bernadette
Upřímně, taky mi příjde týdenní rezervace dlouhá . Takové rezervace delaji treba známý, že se ví jak je člověk zodpovědný a zaplatí . Já mám z 90 % neli víc rezervací, které skoro vždy propadnou 🙂 . Kdo chce něco platí rovnou nebo do druheho dne nebo o víkendu max 3 dny , kdyz platí kartou než to dojde do pondělí. Už jsem se tomu divila , když jsem začínala, každopádně s tím žiju v poho , ale 3 dny rezervace max by bylo lepší, kvuli vikendu. 🙂
Deisy
Mám toho v nabídce tolika, že mi je jedno jestli zákazník něco rezervuje a pak nezaplatí. Párkrát se mi to stalo, ale je mi to jedno. Jsou tu horší věci k řešení, tohle jsou malé věci 😄😏
Makin
Třeba to udělat tak, že si může rezervaci udělat i další zákazník, a to by ho postavilo do fronty, za toho prvního...
Zobrazit 3 odpovědi