Dostupnost nošení

sunny
Měla bych návrh na zlepšení. Např. když si zákazník zamluví a zaplatí nošení kalhotek při ovulaci a ta bude až třeba za 14 dní, při vyřízení objednávky zadám datum třeba za 20 dní, tak se u nabídek zobrazuje dostupnost nošení až za těch 20 dní, přitom do ovulace můžu být k dispozici... Nešlo by tohle nějak vyřešit? Děkuji
Blondýnečka
Chat je dobrý i špatný nápad. Myslím si, že by to tu potom jelo spíše jako pokec a pokud by jste se zákazníkovi věnovaly podle jeho požadavků, tak až poté by nakoupil. Pokud by se mu slečna nevěnovala podle jeho představ, tak by šel jinde... Takže jsem spíše pro nějaký veřejný kalendář, kde by bylo vše označeno- ovulace, menstruace atd.
Zobrazit 7 odpovědí
Mirek (admin)
Děkujeme za návrh, určitě relevantní téma. Jen to opět není úplně jednoduché. Je třeba hlídat kombinace kategorieNabídky vs. doplňkovéSlužby. Co nelze nosit zároveň a co lze. Hlídat do budoucna, kdy opravdu může slečna začít nosit, a tak dále. Ukázka složitosti problému: Dnes je 15.8. a slečna již má objednány kalhotky s ovulací, které odešle 20.8. Ale zákazník si chce koupit kalhotky s dobou nošení 7 dní. => Kdy je slečna může začít nosit? Dnes? Nebo až 21.8.? => Co když zákazník bude chtít jen 2 dny nošení - pak je může začít nosit dnes, že ano. Takže to vlastně vede ke kalendáři, kdy slečna může nosit co. To pak znamená editaci tohoto kalendáře + jeho zobrazování zákazníkům. Když ale kalendář bude vyplněn, nebude již slečna asi moci zadat datum odeslání (a tedy dostupnosti zboží) libovolné - mělo by lícovat s kalendářem - protože když "mám" menstruaci 1.9. až 5.9., tak asi nemůžu nastavit datum odeslání na 15.9. - to zase zákazníkovi bude divné. To jsou jen takové první nápady. Stručně řečeno: věc vypadá jako práce na den, ale není. :-)
Zobrazit 4 odpovědi
Dianka
Super navrh! Přesně to teď resim .. jedna z mých obj ceka na další menstruaci :) takže když už tady to tema máme tak si dovolím upozornit ‼️ JSEM K DISPOZICI prave teď❤️ mohu nosit kalhotky pro vás. U mých nabídek na kalhotky, nyní vidíte čekací dobu 19 dní, ale to jen proto, ze jedna z mých objednávek ceka na menstruaci :) Jinak vaše objednavky mohu plnit, dnes odešlu jeden balíček a pak jsem volna, takže prosím, objednavejte 💋 Mám teď 5 volných dni přičemž bude probíhat ovulace :) Škoda to promarnit 😎
Zobrazit 4 odpovědi
Deisy
Určitě jsem pro 👍 tento návrh už tu byl od @Blondyneckastudentka před pár dny. Kalhotkomat se ještě nevyjádřil.
Zobrazit 15 odpovědí