Dislike button.

Marek.Kv
Moc prosím tvůrce stránek, aby to bylo vyrovnané... aby tady byl i palec dolů, nejenom srdíčko, která slečna je krásná, protože poslední dobou se tady objevují takový hnusy (nepočítám přešitý chlapečky) že dislike button by se opravdu hodil. Děkuji. A přimlouvám se za soudnost prodávajících, kupujícím se občas dělá zle. Vlastně se nedivím, že to jde poslední dobou do hajzlu zde. Njn.
Petrine
Já hlavně nějak nechápu smysl těch srdíček, pokud to tedy nemá žádné jiné využití, jak píše níže Rick (zobrazování nabídek od prodávajících na horních pozicích atd.), já celou dobu žiju v tom, že pokud dá kupující srdíčko daným prodávajícím, zobrazují se mu primárně nabídky od nich (novinky atd.), kdyby to tak bylo, dával by smysl i ten "dislike", tzn. aby se mu nezobrazovaly vůbec.
Rick
No spíše by to pro srdíčka chtělo nějaké využití - zobrazování nabídek od těchto prodávajících na horních pozicích, naopak kdyby byl dislike tak by se jeji nabídka nezobrazovala vůbec
Marek.Kv
😂🤦🏻‍♀️ krásně trolíka krmíte, tolik potrefených hus, bavím se, dík 🥂
Zobrazit 2 odpovědi
Direwolf
Já jsem pro to přidat ultralike. Nakupující by mohl dát pouze jeden. Měl by hodnotu sta srdíček a už by nešel vzít zpátky. Za odměnu by měl všechno od dané prodávající navždy zdarma! A prosím, nekrmte toho trolla…
Zobrazit 3 odpovědi
Malá Víla
To je zase hloupej rage-bait. 😆 Posli foto. Ja se kouknu, jak vypadas ty. ;)
Lucinka_Krejčí
🙏 To se na mě nezlob , ale spíš , ty by jsi neměl chodit na tyto stránky. 🙏 To , že to jde zde dolů není rozhodně chybou prodávajících (nepočítám ty fejkové a ty co si myslí , že dají jen nabídku na sponzoring a stanou se rentiérkami ) 🙏 To , že máš averzi vůči "přešitým" chápu , ale trocha tolerance a empatie by ti pomohla se nad tím přenést. 🙏 To , že se ti některé prodávají nelíbí je snad úplně normální , ale dávat jim jen z tvého pohledu palec dolů je za mě hnusné a zbytečné. 🙏 To aby to bylo vyrovnané jak si přeješ , tak musím pod tvůj příspěvek dát palec dolů.
Nevra
Ahojky. Budu reagovat to se ani nedá. Jestli tobě přijde někdo jako hnusy jak píšeš.. Že se ti někdo nelíbí je tvá preference. Pro jiného to bude bohyně. Dislike opravdu není nutný. Můžeš si tu vybrat z opravdu velkého počtu prodávajících 🥰❤️
Zobrazit 3 odpovědi