Diskrétnost - pravidelná změna jména odesílatele

Holoua6
Název P*net už není tak diskrétni ... při vYgooglování toho názvu na vás už vyskočí příspěvek z jednoho foŕa. Je možnost pravidelně měnit název ? Co takhle vytvořit možnost ať si každý při vytvoření objednávky vybere název odesílatele ? https://www.emimino.cz/diskuse/balicek-poste-restante-429798/
Mirek (admin)
Dobrý den, děkujeme všem za příspěvky a vnímáme, že vás tato záležitost pálí. 1. Děláme maximum pro to, aby jméno naší firmy nešlo na internetu najít ve spojitosti s Kalhotkomatem (ve fóru se název firmy nahradí za P*net, v obchodních podmínkách je místo textu obrázek, atd.). 2. Požádali jsme web emimino.cz, aby zmíněné vlákno odstranili - vyhověli nám. 3. U Zásilkovny se odesílá přes naši firmu, takže tam název naší firmy být musí. Jako příjemce bychom mohli zkusit vymyšlené jméno, ale to stejně nepomůže. I kdybychom změnili název firmy / založili novou, situace nastane znovu... Co se týká stříhání části kódu, s tím nemáme zkušenost. Podobně můžete vyzkoušet i začernit... 4. U České pošty může odesílatel na zásilku jako odesílatele napsat "cokoli". Tam tento problém tedy není vůbec. Fórum vnímáme primárně jako kanál pro vás, naše uživatele. Samozřejmě ho ale sledujeme, jen nereagujeme na vše. Pokud máte s něčím urgentní problém, pište prosím vždy přímo na naši podporu prostřednictvím formuláře. Všem zprávám se věnujeme do 1 pracovního dne.
Ondrej_ondra
Minule, když jsem byl na pobočce Zásilkovny pro balíček, tak na mě obsluha taky blbě čuměla a hrozně se divila, co to je za firmu ten P******.. Od tý doby radši využívám Z-boxy :D
Zobrazit 3 odpovědi
Blondýnečka
Nedalo by se ustřihnout u papíru na zásilkovnu celého odesílatele a nechat pouze čarovy kód a adresu příjemce? Jen by musel Km změnit i uvedenou firmu u příjemce a dat tam anonym😌 u pošty přehodit par písmenek u purnet, stejně se zpět zasilka nevrací , takže není důležité kdo je jako odesilatel napsaný ne? 🙂
Zobrazit 4 odpovědi
Součást celku
Tvůrcům tohoto webu je evidentně šumák, jestli se někdo při poslání/vyzvednutí balíku cítí trapně. Hlavně, že mají provizi z prodeje. 💰 Ve fóru je dost nápadů na zlepšení KM, ale adminům je za těžko napsat proč to nejde.
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
U mě zatím dobrý, ale věřím Vám a bylo by dobré to změnit , aby se mi to nestalo 😅 obcas odesílá balíčky z rána i můj chlap 😉
Pokornysluha
Název je už známý. Mělo by se to změnit.
Lui
Dobrý nápad, je fakt že název už je dost proflaknutý. Nejlepší by bylo, kdyby se vůbec nepoužíval název Pnet. Co takhle místo toho nějaké smyšlené jméno? Určitě to bude diskretnějši a nenapadnějši než když vyzvedáváš/posílaš balíčky s názvem společnosti kterou nikdo nezná a když si ji vyvoogli tak nenajde ani žádný e-shop, či něco podobného.
PrincessXL
Po přestěhování jsem začala chodit na jinou pobočku Zásilkovny. V předchozí nebyl absolutně žádný problém, aby mi mladík vždy vytisknul ještě štítek a navíc poděkoval za využití služeb Zásilkovny :D Nyní? Dámy na pobočce mají vždy nepříjemné poznámky. Posledně můj pohár trpělivosti už přetekl, vytrhla jsem jí balíček z ruky a s přáním pěkného dne jsem nasedla do auta a jela jej podat na druhou stranu města k onu mladíkovi :D
Zobrazit 1 odpověď
JmenujiSeNatalka
Skvělý nápad. Kezby to nějak slo… Navíc už je to opravdu profláknuté. Dokonce se mi stalo,že když jsem šla odeslat balík na postu i přes Zasilkovnu. Oba dotyční stránku znali a měli poznámky…. opravdu hodně nepříjemný….
Zobrazit 5 odpovědí
KjutLoli
Oh boze, to je dobrý trapas. :'D ja chodím do jednej zasielkovne stále a už minule ako som podávala balíček si ho tak prezeral a ohmataval typek, už len čakám kedy sa opýta či si môže aj on objednať 😅
Zobrazit 2 odpovědi