Co ještě chybí našemu chatu k dokonalosti?
Mirek (admin)
Rádi bychom Vás touto cestou poprosili o další zpětnou vazbu - tentokrát k našemu chatu.
Všímáme si, že řada slečen stále nabízí nabídky typu "Hodina se mnou na snapu/wappu" a tak podobně. Zároveň si někteří stále vyměňují kontakt a pokračují v komunikaci jinde - na mailu, WhatsAppu, Skypu atd.
Naším cílem je, aby všichni rádi zůstávali u nás na webu - kvůli upevňování naší značky, přívětivosti celé služby a tím pádem i více prodejům pro nás všechny.
Poradíte nám tedy prosím, co na chatu chybí / je špatně? Děkujeme.
6
Bernadette
Náhodou by se mi i hodilo , když posílám fotku a není úplně ořízlá jak bych chtěla , tak třeba možnost rychlejší oříznutí fotky přímo v tom chatu při odeslání .👌
Sexy Foxy
Možná to tu uz zaznělo. Pokud ano, tak se omlouvám, dnes jsem zjistila, ze nejdou fotit fotky přímo v chatu, ale jen posílat z galerie.
To blbne jen mě, nebo to je tak schválně? Překvapilo mě to pri chatu s fotkami, delší dobu jsem tu nebyla. 🙏
Nicole-Niki
Ahoj k "dokonalosti" chybí určitě víc, ale osobně bych ocenila například již někde zmiňovanou možnost si u zákazníka udělat na první pohled viditelnou poznámku třeba místo té nic neříkají "profilové fotky" než se proklikám k té co tam je dosud si už můžu rovnou projet chat.
Nebo jako další věc by určitě přišla vhod možnost odeslat zprávu více lidem současně například pokud poptávají stejnou věc😉 a chci jim dát vědět najednou, že už to mám👍
Amélia
Určitě bych ocenila při vkládání nabídky tak na fotky vice megapixelů ( protože nejde nahrát fotka z videí jako ořízla ) jen screen který mi pak stejne nekdo nahlásí 🙃
BunnyGirl1
Rozhodně možnost sbírat peníze do peněženky a vybrat si je až si sami vybereme. Není nutnost každý týden.
IrenkaBDSM
Hezký večer, hlavně chybí audio zprávy v chatu, bylo by to super!!!! Kliknout jen na ikonku v chatu a ihned poslat zákazníkovi audio zprávu... než ji nahraju do telefonu, uložím a pošlu tak je to zdlouhavé. Zvýšilo by to kvalitu chatu Kalhotkomatu💋 přece jen hlas je víc než pouhé písmenka...
Lenny13
Kdybych mohla vyhledávat pomocí nějakých slov. Ze bych do hledání napsala slovo a ono to našlo zákazníky (chaty) kde to slovo bylo použito.
Osobně bych uvítal možnost reagovat na zprávu pomocí "emoji" – nemusí jich být mnoho, bohatě by stačily základní možnosti jako: srdce, palec nahoru, palec dolů a smějící se smajlík.
V některých situacích to výrazně usnadní komunikaci. Někdy už není potřeba nic dodávat, ale úplně bez reakce to může působit neosobně. Jednoduché srdíčko nebo jiná drobná reakce by v takovém případě plně postačila.
Rozhodně tady nefunguje vyhledávání a možností notifikací při reakci na příspěvek. Hlavně si stěžuje spousta prodávajících jak je tu obtížné něco dohledat ve starších příspěvcích nebo při zadání svého nicku. Taky je to hrozně časově náročné pro prodávající kontrolovat jestli kupující reaguje na její příspěvek například v poptávkách. A spousty jich ani možnost fóra z těchto důvodů ani nevyužívá. I zákazníci na tom tratí když něco poptávají tady na fóru a na jejich poptávku odpoví minimum prodávajících protože sem většina ani nechodí. Nefunguje tu ani fulltextové vyhledávání kdy se zobrazuje opravdové minimum.
Za mě určitě by bylo skvělé mít možnost nahrávat videa a fotky na uložiště kalhotkomatu. S vlastní správou souborů. Kdy by byla možnost promazávat a přeposílat odkazy na shlédnutí prodávající. Vše mít na jednom místě a hezky přehledně. Ono těch spousta fotek která visí v chatu taky není úplně ideální. A hlavně tam není možnost danou fotku smazat.
ta cenzura je nesmyslná některé slečny chtějí like instegram , onlyfans . pak to řeší že to posílají z papírkem společně z prádlem . když někdo chce sejít proč ne když píší rozumí si . stejné jak na amatérech i když mají lidi tam zaplacené vip . když chtějí psát víc soukromě vymění kontakt na sociální sítě , ne každý chce být v anonymitě největší prodejci onlyfans i v čr jsou veřejně na Titoku například kafu , prodejci prádla například used panties from a blonde tube Naopak by se zvýšil prodej například pěkná slečna vložila odkaz na instegram - mohlo to být třeba i affiliate kdo by něco koupil tak by též něco z toho měla ... ,portál měl být o prodeji prádla přídě videa , komunikovat mohl každý jak chce třeba i telefonovat ...