Chybí mi tady něco

Scarl4t
Ahoj, měla bych 2 menší návrhy na vylepšení khmtu. Myslím, že nejsou ani nějak extrémně složité, ale hodně z nás by to možná ocenilo☺️ Taky zde dolů můžete napsat vaše nápady a návrhy co a jak, chtělo by to aktualizovat 2023 list😋 Za mě osobně mi chybí dvě věci… HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ - pokud mají zákazníci možnost hodnotit nás, měli by jsme i my mít právo hodnotit je. Ikdyby třeba omezeně jen pomocí pár slov nebo jen mezi prodejkyněmi, ale myslím, že by to hodně prodejkyním mohlo pomoci (hlavně pro nové, které ještě neví třeba co znamená pisálek nebo je tady nějaká známa firma co má s něčím furt problém = zamezit dalším problémům). Psát do fóra je sice fajn, ale takto by to myslím bylo daleko lepší. Samozřejmě i pozitivní hodnocení!! ☺️ INFORMACE O KONTAKTU (počet objednávek - u nás) - to je spíš asi moje přání haha, ale líbilo by se mi, kdyby tam byla i statistika kolik si daný zákazník koupil u mě věcí. Jelikož je zákazníku hodně, není v mých silách si každého pamatovat a také každou objednávku co jsem s němi udělala. Proto bych ocenila informaci, kolik objednávek si již u mě zakoupil. Tak vlastně, jak to je s celkovým počtem objednávek, akorát tohle by bylo kolik objednávek si koupil přímo ode mne.
Scarl4t
Napadla mě ještě jedna taková věc. Tlačítko na nastavení omezeného počtu využití slevy (ceny) u nabídky. Příklad: Chci dát možnost 3 lidem koupit nový set fotografií se slevou 50% (nebo prostě za xx Kč) a poté již dalším zákazníkům za plnou cenu. Jakmile 3 lidí nakoupí za tu slevu, poté se ihned nabídka vrátí na původní částku. Mě by se to třeba líbilo, než prostě měnit celou nabídku na jinou cenu a hlídat, kdo vše si to koupil, takhle by to bylo fajn :)
Anonymníkráska
Už máme i média🥰 děkujeme😍
Zobrazit 1 odpověď
Scarl4t
JEE tak máme tam tlačítko u detailů zákazníka (objednávky) a zobrazí se všechny objednávky od toho určitého zákazníka! To je super! Děkujeme KHMTu ♥
Zobrazit 3 odpovědi
LilBby
Já bych nějak pořešila to zbytečné nahlašování, víc než cokoliv jiného. Vždyť je to už do nebe volající a nepřijde mi to vůbec v pořádku. Prodejkyně by mohly nahlašovat pouze nevhodný obsah (děti, zvířata atd..) nebo třeba fake profily a kopírování. Ale nevidím důvod, proč bychom se měly nahlašovat mezi sebou jenom kvůli závisti 🫠 Myslím, že by se dost holkám ulevilo😊👍
Zobrazit 7 odpovědí
Anonymníkráska
Já bych třeba uvítala možnost smazání povídky 😂
Zobrazit 6 odpovědí
Comtessa
Zdravíčko, mě by se líbilo, víc než možnost hodnotit zákazníka, vidět jak dotyčný hodnotí. Nejen vidět kdy naposledy objednával a kolik oslovil slečen, ale i jaké dává hodnocení včetně hvězdiček a komentáře. Občas vidím, že jeden a ten samý zákazník dává malé hodnocení různým slečnám. Nevím jestli Vám ostatním slečnám na hodnocení záleží, ale mě by se to líbilo vědět ..
Zobrazit 5 odpovědí
Zappa
Je to zajimavy napad ale myslim si, ze by se Vam to vratilo jako bumerang. Nekomu napisete neco co se mu nebude libit a vrati Vam to v hodnoceni Vas, jedno hvezdicky budou litat o sto sest.
Zobrazit 16 odpovědí
Bernadette
Ahoj jako nemám s tím problém, ale nejsou to vyloženě věci který mi tu chybí . Počet objednávek jsem se naučila zlehka vyhledat(když potřebuji, neobtěžuje to) . Hodnocení chlapů to by je mohlo znepokojit , protože s každou je jiný jako já jsem velmi individuální. ( myslím tím někde je subík a někde kupuje kalhotky normalne a nechce být všude stejný atd .... Dáma napíše hodnocení poslušný subík a ta druhá si to přečte a bude se to kopat a naruší to konverzaci, můj názor) pouze nějaké všeobecné hodnocení třeba by šlo 10/10 nebo 5/10 atd to joo . A jak jsem psala vyloženě to nepotřebuji , hodnotím si v hlavě a napíšu si případně do poznámky . Nebo kategorie písálci 🥸
Zobrazit 1 odpověď
Něžná Michelle
Mě chybí ještě aktualizace nabídek, abych si je mohla po nějaké době šoupnout nahoru. Třeba když něco do půl roka neprodám, tak to mohu dát na první stranu.. Nevím, jak ostatní slečny, ale já mám u nabídek na první straně vždycky nejvíc zobrazení.
Zobrazit 3 odpovědi
Victoria
Ahojky, za mě hodnocení zákazníků super nápad, už jsem to tu taky někde psala. Je fajn mít na to vlákno ve fóru, ale popravdě, je to tam extrémně nepřehledné a když někoho hledám tak musím dlouho scrollovat. Zároveň si myslím, (možná naivně, haha) že kdyby bylo hodnocení zákazníků, tak by se k nám většina chovala aspoň trochu slušně.
Zobrazit 1 odpověď
Terinka009
Vzdyt pocet objednavek od kazdeho zakaznika muzes videt hned tak na 2 kliknuti 🙂 staci si vyhledat zakaznika ve filtru a hned vidim vsechny objednavky od nej 🙂
Zobrazit 5 odpovědí
Něžná Michelle
Ahojky, máš fajn myšlenky..👌❤ To hodnocení by mi nevadilo, i když se můžeme podívat na důvěryhodnost zákazníka, ale ta tolik nevypovídá. A pak máme vlákno "pisálci", ale tam jsou jen špatné zkušenosti. A taky bych brala, abych hned viděla, kolik si u mě udělal objednávek.
Zobrazit 2 odpovědi
Harmony Marťa
Super! Mě osobně tady chybí možnost editovat více mnou vystavených položek, je docela otrava dělat při změně cen celkových nebo aktualizaci doplňkových služeb položku po položce
Zobrazit 2 odpovědi