Chci mít možnost mazat nechtěné zprávy, fotky v soukromém chatu

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
Už se to tu řešilo, napíšu to znova .
Chci mít možnost vymazání nechtěné fotky v soukromé zprávě nebo textu . Šlo by to ?????
Aspoň do nějakého určitého času , třeba hodka zpět možnost vymazat něco co jsem nechtěla. (To psal zákazník errorlevel , vymazani do hoďky ).
Nechci mazat celý chaty , ale nechtěné věci i z důvodu bezpečnostni pro všechny .
Všichni co souhlasíte pište komentáře.
To je dle mého základ mít tuhle možnost, protože poslat se dá nechtěně cokoliv , nebo se dá poplést zákazník a naposilam nohy jinam a podobně atd.....
Neříkám, že se to děje nonstop, ale už se mi to stalo .
17

Malá princezna
Já jsem furt tak půl napůl s tím názorem, na jednu stranu fajn když omylem posles něco špatného, na druhou stranu, zákazník mi bude nadávat do ** všeho možného, nebo bude posílat kontakt, nahlasim ho, on to smaže a co? Nic z toho nebude mít, bo to v chatu nebude 😃

NatálkaKrejz
To by bylo super... a třeba i mazat objednávky, které byly stornované, když nefungovaly platby... mám v tom pak docela bordel

Nezapomenutelna
Souhlasím, byla by super možnost mazání v chatu chybně odeslané zprávy.

Kortie
Mne se takhle stalo, ze jsem omylem poslala ve zprave odkaz na album, ale typek mi ho jeste nezaplatil. Fotky stahl a penize jsem samozrejme nikdy nevidela. Mit moznost smazat zpravu, neprisel by KM o svou cast a ja o sve penize. Hodilo by se to

Bernadette
Jsem ráda, že píšete ❤
Je to těžší proces pro změnu, ale není to úplně tabu , přišel mi mail...
Jsem ráda a věřím, že do budoucna to půjde.

Anastazia
Taky se mi stalo, že jsem posílala fotku a omylem se mi tam připletla ještě jiná fotka a já to odeslala. Určitě by to bylo super.🙈

Zákazník errorlevel souhlasí! Přesně to jsem navrhoval (mazání do určité doby, za mne klidně hodina, ale i 5 minut je naprosto v pohodě). Je třeba to totiž vyvážit. Na straně jedné, holky pro mne píši příběhy, posílají mi fotky za které jim pošlu zpropitné a o ty fakt nechci přijít když slečně za rok rupne v bedně (spousta mých holek už dávno smazali profily atd a jsem rád, že vše od nich mám na jeden klik pořád dostupné)
Na straně druhé se mi taky stalo, že jsem popletl holky a poslal jedné kus komunikace s jinou. Oso se sice stane celkem hovno, ale ta komunikace má dost osobní atmosféru a tohe ji logicky trochu naruší. Proto mazat komunikaci nějaký čas zpět, ale chránit fotky a obsah, je za mne je super.

Bernadette
Jako ono se to neřeší do té doby dokud se to někomu opravdu nestane .
A nikdo není dokonalý mě se to stalo párkrát, ale nonstop si dávám mega bacha .
Nebo jsem si zkopirovala prostě číslo kámošky a adresu a nechtíc jsem ho poslala to bylo asi to nejhorší, nešlo o mě .
Už je to déle, dobře to dopadlo .
Hned sem psala adminum .
Ale takový situace se mohou stát prostě a nikdy nevíš kdo je na druhý straně a vymazat nechtěné věci by mělo jít.