Chat mezi prodávajícími

Mooncake
Já nevím, jestli tady podobný návrh byl, ale občas bych si strašně chtěla pokecat i s prodávajícími slečnami, například, když vidím nějaký hodně dobrý nápad a chci se zeptat, jestli jej mohu zreplikovat, protože je mi strašně hloupé to prostě udělat 🤷🏻‍♀️ nebo mě kolikrát zaujme sama prodávající a chtěla bych se jí zeptat na nějaké věci 😅 já si myslím, že by to bylo strašně super.
MrsZizy
Přesně! Já dneska narazila na profil strašně šikovné a sexy prodejkyňe a v biu měla docela velkou hrubku. No chtěla jsem jí napsat aby si to opravila a bohužel to nejde 🙏.
Něžná Michelle
Já osobně bych byla pro..🥰 Ráda bych si sem tam pokecala i s nějakou kolegynkou, poradit se, postěžovat si, atd.. Dle profilů, které tu vidím je tu pěkná spousta super bab..😉
Ciburga
Přidám se s myšlenkou, že by se pak daly realizovat kooperační nabídky. Společná audia, kde si slečny povídají a výdělek si rozdělí, ponožky, které nosí jeden den jedna a druhý den druhá. Nabídky by pak byly o to pestřejší.
Vdolka
Napad super, ale věřím,že tvůrci KM moc dobře věděli proč tuto možnost nedali 😂😂😂
Zobrazit 2 odpovědi
Lištička3
Jsem pro, ale myslím si, ze by začalo bombardování některých prodávajících hnusnymi paskvily a zvrtlo by se to tu 😀😀
Zobrazit 9 odpovědí
Žhavé prádlo
Jsem pro, i třeba komunikace o pisálcích by byla hladší, nebo pokec, pokud by byla chuť (já moc na to psaní nejsem,)ale sem tam proč ne . Případně i možnost to vypnout, kdybych zrovna neměla náladu.
Jupiter
Holky, já Vám napíšu rovnou sem. Hrozně Vám fandím. Obzvlášť těm, která natáčí videa. Můj největší obdiv má Bernadette! ❤️ Jsem šmírák, a nakukuju! 🙈😂 Ta holka je třída!!! Co se týče videí. Já jsem posera a amatér.. 😂 Fandím! ❤️
Zobrazit 7 odpovědí
Lady666
Určitě jsem pro! 😇 Ráda bych pokecala o nápadech atd. 😇 I když, jak se tu už píše, některé prodávající, by asi nebyly milé. 😀
oh.baby88
Bylo by to úžasné mít takovou možnost!😍
natalkapacicka1
Já bych to uvítala❤️
MadamAkane
Teoreticky by bylo fajn mit moznost si to povolit nebo vypnout kdyby treba nejaka prodavajici fakt nechtela :D
Peee
Taky bych nebyla proti. 🙂
Bernadette
Ano... byl by fajn i natočit nějaký společný seriál a každá by měla kus dílu, nebo fotoalba či nahrávky 😉 a psaní si ok , ale ne každá bude kamarádská !
Zobrazit 1 odpověď
MadamAkane
Také mě to napadlo bylo by to super, ovšem vezmi si druhou stranu.. všechny jsme konkurence, mohly by vznikat i třeba hádky atd. Ovšem jako nápad se mi to líbí 😂 občas mám nutkání některým slečnám napsat že jsou nádherné :D a říkám si že kdyby to šlo spíš bych vypadala jako blbka 😂
Zobrazit 5 odpovědí