Chat - chci komunikovat pouze se 100% zákazníky

Sexyholka
Můj profil Moje nabídky
Dobré odpoledne KMate,
chtěla jsem se zeptat, zda by nebyla do budoucna možnost, abych si já jako prodávající někde v nastavení mohla zakliknout, že mi smí chodit do chatu pouze zprávy od člověka se 100% spolehlivostí + s 0% spolehlivostí (když je zákazník nový nebo si zatím nic neobjednal)?
Protože teď si čistím chat, abych se v něm lépe orientovala a opravdu jsem extrémně zahlcená lidmi, jejichž spolehlivost je 33%, 54%, 60% a všichni tito lidé jsou pro mě zdržovači. Zároveň chápu, že každá prodávající to může vnímat jinak a ráda si s takovým člověkem bude psát a třeba pak z toho doopravdy objednávka bude, já ale nechci, aby takový člověk měl vůbec možnost mě kontaktovat. Často na to totiž doplácí i seriózní kupující, že mám pok kvůli těmto neseriózním horší náladu apod. :)
Já už jsem tu v začátcích, kdy byl chat vyroben, psala, že by bylo nejlepší ho opět zrušit, protože mi přijde, že v době bezchatové to tu bylo mnohem lepší ve smyslu, že muž věděl, že kontakt s námi není možný a buď si něco chtěl objednat nebo ne. Teď je tu ale jen seznamka, sexting, plané naděje a tak. Kupujícím je jedno, že jsou pravidla, že se s nimi nesmíme stýkat. Vždy to nějak "rafinovaně" zkusí kolem tohoto tématu kroužit. Protože mají tu možnost, ale o to nejde, vím, že chat tu je, tak v poho, ale zda si nemohu zvolit tu důvěryhodnost, no...
Moc děkuju za odpověď :-)
20

S jedním souhlasím - když se člověk nechá otrávit zdržovači, může to pak odnést i ten skutečný kupující. Na druhou stránku, já jsem za ten chat ráda, protože jsem přes něj dost lidí motivovala ke koupi. Chce to mít systém. Já odpovím dvakrát a v třetím chatu již vybídnu ke koupi. Pokud píše dál, již nereaguji. Za to s těmi, co si koupí, s těmi si píši i dál, po koupi, protože myslím, že je fajn se pobavit :)

Vím, že nejsem zrovna reprezentativní prvek dívky :D, ale - u mě naprostá většina zákazníků objedná, zaplatí a vlastně ani nic nenapíše (pokud nenapíšu já mu). U nových zákazníků (co založí jeden den profil a hned píšou) čekám na další den, pokud vidím, že oslovil dalších x prodávajících, dál s ním nedebatuji - má si napřed vybrat typ slečny/ženy, co se mu líbí a psát a vybrat si od ní. U ostatních - už mám zkušenost, že ten, kdo má 60% si klidně objedná, zaplatí a co víc, napíše i hodnocení a naopak ten, kdo má 100% je otravný, vulgární a jen obtěžuje. Ale už se mi také stalo, že jsem někoho odbyla a pak viděla, že nakoupil jinde. Takže Kmat zkrátka nepříjde a je na každé z nás, jak moc má času a chuti se věnovat každému, kdo napíše a umí ho přesvědčit, aby nakoupil právě u ní. Přeji vám všem jen samé fajn zákazníky.

Dobrý den všem, děkujeme za toto téma a za Vaši konstruktivní diskuzi.
Jádro debaty je podle nás v tom, jak nepoškodit slušného zákazníka. V době, kdy jsme důvěryhodnost navrhovali, jsme z dat zjistili, že průměrný slušný zákazník před svou první objednávkou:
* napíše cca 300 zpráv
* osloví cca 20 slečen
* nezaplatí 2 objednávky (platba předem)
* potřebuje 30 dní do první objednávky (od registrace)
Pokud je zákazník v těchto mezích, dáváme mu důvěryhodnost 60%. Zlepšit si ji může:
* ověřením telefonu
* vložením kreditu 300 Kč
* zaplacením objednávky
Tato data každá z vás vidí a může se tedy rozhodnout, s kým si psát a s kým ne.
Máme několik možností:
1. nechat vše jak je
2. nutit všechny zákazníky k ověření telefonem / k vložení peněz (o část z nich přijdeme / přijdete)
3. přidat možnost filtrace ala "pokud má zákazník < 90%, zobrazí se mi jeho zprávy na vedlejším tabu" + zákazíkovi informaci, že "tato slečna čte zprávy pouze od zákazníků s důvěryhodností > 90%" (není to zákaznicky přívětivé, opět pro ty slušné)
Otázkou je, jak hodně / kolik slušných zákazníků odradíme, naštveme. Na druhou stranu hromada spamu také snižuje kvalitu "zákaznické zkušenosti". Další otázkou je, kolik slečen to reálně vnímá jako problém... jestli 10% nebo 80%.
Budeme rádi za vaše další komentáře. Ale ideální bude dotazník na všechny zúčastněné...

Bernadette
Já musím zaklepat 🙂 zatím žádný extrém sem tam někdo obtěžuje jen tak , ale nepřevažují .

Také už z toho začínám být otrávená. Poslední dobou je to fakt extrém. Jen samý kecy, fotky pinďourů, poptávky na sex, nabídky focení, žebrání fotek.... Jak mě to tu dřív bavilo, tak teď to vnímám spíš jako obrovskou ztrátu času. Nevím co se to tu stalo. A také jsem pak možná protivná i na zákazníka, který by třeba něco objednal. Ale když už je ten den prostě několikátej, kterej píše ,,Ahoj kočičko, jak se máš?´´ Tak jen odceknu něco ve stylu, jestli se jde jen vykecávat a nebo jestli hodlá i něco koupit´´ :-D. Souhlasila bych s tím, aby byl chat povolený jen těm, kteří si dobijí kredit. To je dobrý nápad. I když na druhou stranu, jsou tu asi i takoví zákazníci, co nakupují jen na dobírku a nechtějí mít na svém účtu platbu pro KM... Takže to je asi těžké vyhovět oběma stranám :-/

Rozhodně hned neblokuji, a snažím se vyhovět pokud to není proti zásadám km. Nebo alespoň ukázat co nabízím:)
Ale i když po pár větách zjistím že to je idiot tak napíšu ať si něco objedná nebo ať zvolí chat :) jinak blokace, bohužel.
Protože i zákazník co má 50% může za sebou mít 20objednavek a z toho jednu nevyzvednutou :)
Nicméně je pravda že poslední měsíce se to tu opět hemží takovými písálky co si myslí že to je perverzní seznamka. :D

Sexyholka
Děkuju holky, že to potvrzujete, že máte stejné zkušenosti ❤️

Tak si tak rikam, jestli by nestalo za zvazeni, aby zalozeni profilu nakupujiciho bylo podmineno dobitim kreditu v Kalhotkomatem stanovene vysi, napr. 200,-- Kc nebo tak. Eliminoval by se tim pocet "zakazniku", kteri si sem chodi jen dopisovat bez toho, aniz by vytvorili jakoukoli objednavku. 🤔

Presne tak, za posledni 2 dny mi prisly 4 fotky penisu (jestli se tomu jednomu tak da vubec rikat), par vzkazu ve stylu: "ahoj prcinko, ahoj kocicko atd", nabidka na osobni setkani a to vse od uzivatelu s duveryhodnosti max. 60%.... objednavka prekvapive zadna. Slecna ma naprostou pravdu. 💄💅

Nestydatka
To by bylo super! Jako bonus si takový "zákazník" ještě objedná a nezaplatí, takže jen blokuje zbozi.