Cenzura u "kakacích" nabídek

MadamAkane
Zdravím, co takhle zavést povinné rozmazání u "úvodních" fotek a videí zaměřujících se na kakání? Jako každá prodávající si zde projíždím nabídky a myslím že tohle by ocenilo více slečen. Ostatní fotky v nabídce by ovšem byly bez rozmazání. Velmi oceňuji slečny které toto již dělají ❤️ Jistě akceptuji že pro některé prodávající by to bylo předělávání i spousty starých nabídek. Akane ❤️
Vdolka
Ja u 💩 nabídek mám usměvavou toaletní ruličku nebo něco jiného,aby to nešlo vidět.
Vojta24t
Vůbec by se nemusely předělávat staré nabídky. Stačilo by jen uživatele se zeptat zda jej pohled na kakání slečen vzrušuje a tehdy by se mu mohly zobrazovat i tyto nabídky, v opačném případě by byly rozmazané jejich náhledy jen pomocí CSS filtru prohlížeče, jako to dělá třeba Reddit a kliknutím na rozmazanou fotku by se web jen znovu zeptal na výše uvedenou otázku. Nabídky by se pak jako kaviárové označovaly buď už při nahrávání není až po nějakém hlášení. Uvítal bych i filtr který by mi umožnil zobrazit pouze videa s touto specialitou :)
Zobrazit 4 odpovědi
Bernadette
Cenzuruji v podstatě vše , takže jsem pro ...často potkávam alba fotky nahý (tedy i mimo 💩 ) 20 fotek a v ukázce uz 10 nahatých vidim , prijde mi to škoda ukazovat jak tělo tak 💩. Cenzurovala bych v podstatě vše , pokud chceš ukázat něco navíc grátis, tak je chat ....myslím si, že to pak má i lepší grády než vše vystavit bez cenzur 😉
Zobrazit 1 odpověď
GingerBitch
Taky mi takové fotky nedělají dobře, tak nelustruju nabídky ostatních slečen a mám klid :D Když sama něco takovýho nabízím, zvolím jinou úvodní fotku :D
Riccardo
Kdysi jsem tady pod jiným profilem napsal povídku, mimochodem dosud nejpopulárnější tady. Takové první dojmy a zkušenosti s kalhotkomatem. Ano, fotky s nabídkou hoven jsou nechutné a mě se to taky nelíbí 🤢 ...ale tohle není server s recepty na babiččinu bábovku. Holky tady prodávají to, co zákazníci žádají. Vážme si té svobody si moct vybrat a nabídnout co chceme a zbytečně se tady navzájem nemoralizujme. Na ostatních fórech je těchto "slušných" lidí dost😉
Zobrazit 2 odpovědi
vikrot99
Jednoduché riešenie: pridať možnosť rozmazania úvodnej fotky(miniatúra v náhlade) podľa potreby prípadne kategórie. V náhľadovej miniatúre by teda boli detaily rozmazané, ale stále viditeľné pre prípadných záujemcov. Po rozkliknutí by boli fotky normálne bez rozmazania. Toto by ani nemalo byť problém nastaviť čo sa implementácie týka
Blondýnečka
Dala by se odlišit kaviár nabídka , že by byla úvodní fotka jen černé pozadí a po rozkliknutí už jakékoli další fotky ..
St3eT
Maximálně souhlasím, nepřijde mi to úplně jako OK a dost mě to jako kupujícího od tohoto serveru odrazuje - už delší dobu mě to štve, ale myslel jsem, že jsem sám. :)
Zobrazit 2 odpovědi
errorlevel
Nejsem pro. Tenhle server samotný je pro většinu tzv normálních lidí naprosto odpudivý. Před "pár" lety by zjištění, že je někdo čichá cizí kalhotky, dotyčného vyřadilo ze společnosti. Učme se být tolerantní obecně, nejen metat prázdné floskule tom jak jsme, "protože kalhotky jsme přijali za standard", ale tohle už je humus. Osobně mi z těchto obrázků vždycky houpne, ale žaludek :D Ani kalhotky jsem si nikdy nekoupil. Ale jako politický konzervativec odmítám vytvářet seznamy co je OK, co je ekl, co máme schovávat, co tlačit. A ve finále kdo se mnou nesouhlasí je nácek :) Pojďme vše povolené jednoduše respektovat a když se nám to ekluje tak to prostě přežijme, když nám na to sklouznou oči.
Zobrazit 4 odpovědi
snehurka
Take souhlasím, ale nabídky jsou tu především pro zákazníky a ti si vybírají i podle fotek..
Zobrazit 3 odpovědi
Peee
Cekala jsem, ze ta diskuze brzo proridne. 😃 Za me osobne cenzura nezbytne nutna neni ( jako byvala prac. v soc. sluzbach jsem zvykla na ledacos), ale zase na druhou stranu chapu, ze to nekomu nemusi delat dobre. Takze bych dala cenzuru pouze na uvodni fotku, respektive na ikonku uvodni fotky, ktera by se po rozkliknuti "odtajnila". I kdyz technicky nevim, zdali je to vubec proveditelne. 😃
Zobrazit 2 odpovědi
Jupiter
Určitě jsem také pro. Koukávám co holky nabízejí a některé fotky jsou odpudivé. U alba je určitě fajn když zákazník vidí, co může očekávat. Ale konkrétně tuhle oblast bych i já u úvodních fotek cenzurovala...
Zobrazit 1 odpověď
oh.baby88
Souhlas a přijde mi, že poslední dobou je to tu samý kaviár😅
Malá Víla
Ahoj, souhlasím. Já tam taky nikdy nemám "to"....:D
Victoria
Souhlasím ☺️