Cena a cenové kategorie

otrok4Blondi
Zdravím, Napadla me taková možná zajímavá funkce kterou by zde tvůrci mohli zakomponovat. Jednalo by se o to ze každá slečna by si na svém profilu mohla nakonfigurovat cenové kategorie pro jednotlivé typy klientů. Když si zde nový uživatel (nakupující) založí účet mohl by jsi na svém profilu zvolit typ svého účtu například: 1) běžný uživatel 2) submisivní jedinec / otrok ... Dle nastavení profilu by se zobrazovali uživateli ceny produktů u jednotlivých slečen a nebo rovnou cele kategorie produktů přizpůsobené dané skupině uživatelů. Běžnému uživateli by se nezobrazovali dejme tomu nabídky typu “týden otrokem”. Slečny by rovněž mohli jednoduše rozlišovat jak k jednotlivým zákazníkům přistupovat v chatu a přizpůsobit tak třeba i své chování k otrokům nebo běžnému uživateli. Nastavení profilu by mělo vliv tedy samozřejmě i na cenu. Slečna by nastavila při zveřejňování nabídky cenu jako doposud avšak by mohla navíc nastavit (třeba v procentech) o kolik vyšší nebo nižší cena bude pro danou kategorii zákazníka. Vzniknout by pak mohla také kategorie “pravidelný zákazník” kdy při uskutečnění například 10 nákupů u jedné slečny by se zákazník dostal do jiné kategorie kdy by byly ceny opět nižší a tudíž výhodnější.
Evilbitch69
Tohle evidetní skrblikovství opravdu nemám ráda. Jak už slečny / paní píšou , 19procent provize i ze spropitného nám berou z každé utržené částky. Hlavně, se všichni snaží dělat dojem otroka ale slevy? Jak si dovoluje otrok říct vůbec slovo "sleva"? Každá žena má svou hodnotu . . A pokud se ti nelíbí ,jdi dál. Je tu výběr opravdu pestrý. Tohle prostě není Kaufland , žádné věrnostní programy ani kartičky. Já mám dost. . Nemáš to náhodou z OnlyFans? Tam totiž takové akce pro odběratele jsou. .
Drachir
Tohle je podle mě kupujícího, opravdu zbytečná věc. Je tu spousta slečen a spousta cen. Některé, co mají nízké ceny, mají spoustu objednávek.Ty co mají větší ceny, často skončí po páru tydnech bez objednávek, nebo jich mají málo ( tím na nikoho nenarážím, každá prodává kus svého soukromí a ma právo si říct cenu jakou chce). Je nesmysl házet všechny slečny do jednoho pytle a chtít kvůli některým, které se někomu zdají být drahé ,aby slevnily, dělaly akce a doplatily na to pouze ty co mají velice přijatelné ceny. Za sebe můžu říct, že jsem po žádné slečně nechtěl slevu, právě naopak, vždy jsem přihodil spropitné za ochotu a krásu. Samotného mě nikdy nenapadlo, že bych po deseti objednávkach měl dostat nějakou slevu. Spíše mě napodlo, že po deseti objednávka, už mě slečna zná natolik, že ví sama co mám nejvíc rad a nemusím se nijak sáhodlouze rozepisovat :-)
Zobrazit 2 odpovědi
Dianka
A zase ty nižší ceny :) ... Ty nemáš pocit ze už tak jsou nízké dost? :) Jenom se ptám :) Víš ze nám holkam se z ceny odecte provize 19% pro KalMat a ještě z toho zaplatíme postu? Která opravdu není zdarma ač je to u nabídek napsáno :) Ty zaplatíš třeba 400 a slecna dostane po odečtení vseho toho co jsem vyjmenovává 250,- Mne to nepřijde moc :) Ja osobně se tedy setkávám u mých objednávek spis s tím ze zákazníci mi pridaji spropitné - tedy s cenou nemají problém a naopak sami a dobrovolně zaplati ještě více než jsem chtěla. Mám pocit ze tedy alespoň já osobně mám ceny už tak dost nízké. Základní cena kalhotek 279 po odečtení poplatků je to cca 150,- Kč pro mě a ponožky 199 po odpočtu poplatku 91,- Kč pro mě :) a to nepocitam kolik mě stalo samotné zboží ;) A jsou tu i ženy co mají ceny ještě níž než já. Já osobně bych proste pokud se mi zda nějaká slecna moc drahá tak od ní jednoduse kupovat nebudu a pokud mě přitahuje natolik a po jejím pradlu touzim tak moc no tak proste ty peníze dam :) A co se tyče tvého nápadu tak stejně to rozpětí cen tady bude velké. Vždyť některé z nás chtějí za kalhoty 250,- a jiné dokonce 400 nebo 600 jenom za tu základní cenu. Zkratka pořad tady budou různé ceny a podle mě je to jen záležitosti jednak volby a jednak domluvy. Je nutny opravdu si spočítat kolik vlastně slecna dostane. Škoda ze se to tam neukazuje ... je to matoucí Jinak ta myšlenka je zajímavá ale připadá mi až moc komplikovaná a taky by to vlastně znamenalo ze všichni neuvidí všechno, já bych rekla ze existuje jisté procento zákazníků kteří si zde třeba zaplati určitě služby ze zvědavosti. Služby které dříve nevyhledavali ale když uvidí nabídku zaujme je a rozhodnou se zkusit. Což by vlastně neslo když by neviděli všechno. Já bych rekla ze je proste vše otázkou domluvy a teď tady máme nové chat kde se dá krasne a snadno domluvit všechno a vzhledem k tomu s jakou frekvenci tady holky přímo chňapou po objednávkach protože co si budem povidat konkurence je vysoká a my ty objednavky chceme bych rekla ze domluva bude možná s valnou většinou slečen a to i ohledne ceny. Ten navrh zní opravdu zajimave a chápu ze ses chtěl asi vic přiblížit různým sortám zákazníků ale mě to připadá zbytecne selektivní a složité. Zas tak moc pestré to tady není tím chci říct nabídky se často opakuji nebo jsou podobne. Já bych rekla ze si z toho dokáže vybrat každý :) Co se tyče toho přístupu k otrokům tak já to beru tak ze pokud nějaký zákazník projeví zájem o nabídku typu otrok a pod nasadim dominantní pristup okamžitě a začnu s nim v tomto stylu komunikovat okamžitě. Ma to přece asi rad když projevil zájem o tyto služby tak mi to připadá přirozené. Ale možná se pletu.
Zobrazit 4 odpovědi