Blokace

Masked Desires
Hezký večer, již dvakrát se mi stalo,že jste mi zablokovali účet. No jo,jenže co jsem porušila?? To v emailu není. KdZ se na to doptám,tak email s odpovědí přijde za několik dní a dozvím se,že je špatná nějaká fotka. Musím se pídit po tom,jaká se adminům nelíbí. Možná by bylo fajn, nejdříve například upozornit e-mailem, nebo zprávou na kalhotkomatu,že porušujeme to a to pravidlo a dát nám na nápravu například 24hod. A. V případě,že se náprava nekoná,tak pak blok. Takhlr si třeba nejsem vědoma své chyby a už vůbec nedokážu říct,jaká kvalita fotky se adminům líbí a která ne. Na to by mohlo být možná pri nahrávání fotografií nějaký ,,automaticky robot " který to zhodnotí při nahrávání a buď tu fotku pustí,nebo ne. Díky
Christine555
Taky se mi to stalo. A řešila jsem s nima, co je blbě, ale člověk si musí najít chybu sám. Blbý je, když máš několik nabídek, tak potom hledat v tom to, co nevyhovuje je docela flustrující. Také bych byla ráda, když by na to byl nějaký automatický robot, nebo aspoň jen upozornit a dát čas na opravu. 🫣
Red Velvet
Přesně taaak! Měla jsem to teď uplně stejně
Freefine
Za tohle bych se taky ráda přimluvila. Bylo by fajn alespoň ve zkratce upřesnit co je špatně. Pro toho kdo třeba začíná, tak si sice pravidla pročte, ale z toho pochopí základní věci který si myslí že jsou celkem jasny. Jen do chvíle kdy vytvoří první nabídku. Například já a moje první dny tady.. Rozhodnu se sesmolit nějakou tu první , použiji i vhodná slova, fotky podle svědomí tak jak nejlépe to jde, kategorii tak jak si myslim že je správně ( protože v tu chvíli vážně nevím jaký slovo je a nebo není vhodné….nebo že dam kategorii, ale pak uz zase neco do popisu napsat nesmím) Druhý den přišel email, že nabídka je skryta. Já v leknuti začala mazat i snad to, co by bylo vhodné i na dětský server. Fakt jsem nepřišla na to co mam špatně, nebylo mi to vysvětleno a raději jsem to cele smazala a smolila znovu a čekala jestli zas něco nepřijde a tak to mam stále…
Kudrnka
Měla jsem teď podobný problém, byla mi skryta nabídka ze sekce sponzorství. A já absolutně nepřišla na to, v čem byl problém, tak jsem to radši celý smazala. Nechtěla jsem riskovat, že mi zablokují celý účet.
Denisa93
To stejný s nabídkami. Třeba dnes mi bylo skryto video. Kvůli toho, že jsem si obličej překryla barvou. Takže rozmazat můžu, ale zabarvit ne. Zajímal by mě jaký je v tom rozdíl. Chápu, že je asi blbý zabarvit nebo rozmazat celou fotku, ale na téhle to bylo tak 20%. Ted to musím předělat a čekat několik dnů než mi to video obnoví a jelikož se zde nabídky zobrazují podle algoritmů video se propadne uplně dolů. Jinak chápu, že jsou zde pravidla a že se tím musíme řídit, ale někdy opravdu stačilo jen upozornit. U toho skrývání nabídek by určitě stačilo nejdřív jen upozornit.