Blokace
Masked Desires
Hezký večer,
již dvakrát se mi stalo,že jste mi zablokovali účet. No jo,jenže co jsem porušila?? To v emailu není. KdZ se na to doptám,tak email s odpovědí přijde za několik dní a dozvím se,že je špatná nějaká fotka. Musím se pídit po tom,jaká se adminům nelíbí. Možná by bylo fajn, nejdříve například upozornit e-mailem, nebo zprávou na kalhotkomatu,že porušujeme to a to pravidlo a dát nám na nápravu například 24hod. A. V případě,že se náprava nekoná,tak pak blok. Takhlr si třeba nejsem vědoma své chyby a už vůbec nedokážu říct,jaká kvalita fotky se adminům líbí a která ne. Na to by mohlo být možná pri nahrávání fotografií nějaký ,,automaticky robot " který to zhodnotí při nahrávání a buď tu fotku pustí,nebo ne.
Díky
13
Christine555
Taky se mi to stalo. A řešila jsem s nima, co je blbě, ale člověk si musí najít chybu sám. Blbý je, když máš několik nabídek, tak potom hledat v tom to, co nevyhovuje je docela flustrující.
Také bych byla ráda, když by na to byl nějaký automatický robot, nebo aspoň jen upozornit a dát čas na opravu. 🫣
Freefine
Za tohle bych se taky ráda přimluvila. Bylo by fajn alespoň ve zkratce upřesnit co je špatně. Pro toho kdo třeba začíná, tak si sice pravidla pročte, ale z toho pochopí základní věci který si myslí že jsou celkem jasny. Jen do chvíle kdy vytvoří první nabídku. Například já a moje první dny tady.. Rozhodnu se sesmolit nějakou tu první , použiji i vhodná slova, fotky podle svědomí tak jak nejlépe to jde, kategorii tak jak si myslim že je správně ( protože v tu chvíli vážně nevím jaký slovo je a nebo není vhodné….nebo že dam kategorii, ale pak uz zase neco do popisu napsat nesmím) Druhý den přišel email, že nabídka je skryta. Já v leknuti začala mazat i snad to, co by bylo vhodné i na dětský server. Fakt jsem nepřišla na to co mam špatně, nebylo mi to vysvětleno a raději jsem to cele smazala a smolila znovu a čekala jestli zas něco nepřijde a tak to mam stále…
Kudrnka
Měla jsem teď podobný problém, byla mi skryta nabídka ze sekce sponzorství. A já absolutně nepřišla na to, v čem byl problém, tak jsem to radši celý smazala. Nechtěla jsem riskovat, že mi zablokují celý účet.
Denisa93
To stejný s nabídkami. Třeba dnes mi bylo skryto video. Kvůli toho, že jsem si obličej překryla barvou. Takže rozmazat můžu, ale zabarvit ne. Zajímal by mě jaký je v tom rozdíl. Chápu, že je asi blbý zabarvit nebo rozmazat celou fotku, ale na téhle to bylo tak 20%.
Ted to musím předělat a čekat několik dnů než mi to video obnoví a jelikož se zde nabídky zobrazují podle algoritmů video se propadne uplně dolů.
Jinak chápu, že jsou zde pravidla a že se tím musíme řídit, ale někdy opravdu stačilo jen upozornit.
U toho skrývání nabídek by určitě stačilo nejdřív jen upozornit.