Blacklist pro nakupujici

uctivamBlondKralovny
Jestli tu tahle funkcionalita je, ale ja si ji nevsiml, tak se omlouvam za zbytecny navrh.
Nektere slecny sem rady davaji nabidky na docela, z meho pohledu, extrem (fotky s krvi, uplne zadelane kalhotky apod). Nic proti gustu, ale mne osobne se z toho vzdy udela soufl a ztratim chut vubec zde na KM neco dal hledat nebo utracet. Proste kompletni turn off, nalada je pryc.
Byla by fajn funkcionalita, kde by si nakupujici mohl pridat prodavajici do "ignore", nebo do nejakeho blacklistu, aby se mu nezobrazovaly ani jejich nabidky. Clovek, kteremu se tyhle extremni nabidky nelibi, stejne u techto slecen nakupovat nebude. Jen mu to kazi pozitek z ostatnich nabidek.
10

Valeriia
Pokud se ti u kupující něco nelíbí a nechceš ji vidět můžeš ji bloknout a žádné nabídky od ni neuvidíš :)

Je to v řešení, byl jsem jedním ze zákazníků kterým kalhotkomat před týdnem poslal dotazník a dva mockup návrhy s řešením tohoto problému, aby se na základě zpětné vazby rozhodli jak to implementovat. Mělo by jít o možnost rozmazání nabídek z kategorií co si kupující zakáže, nebo jejich úplné skrytí (kaviár, piss, sperma, apod.)

RoztomilaNala
Souhlasim, nektere nabidky mohou byt pro urcitou skupinu zakazniku naprosty turn off, coz je skoda, protoze se tady da opravdu uzit.

Vdolka
Dobrý nápad, stojí o diskuzi 👍.
Ono totiž jde i na "extrémní" nabídku dát slušný obrázek 🤭😆a problém by byl vyřešen, nikdo se nám nepoblinka a neuteče. Úplně bych nesouhlasila s tím,že když se nelíbí tyhle nabídky,tak stejně nic od slečny nekoupí. Osobně mám např.zakazniky, kteří absolutně nestojí o nějaké videa, kde je např. Výměna vložky, ale koupi si fotky, kalhotky atd.

Anonymníkráska
Souhlasím, také mi není z některých nabídek někdy nejlíp. 😁

Scarl4t
Souhlas…Tohle je docela fajn myšlenka, já se na některé nabídky taky nerada dívám a kazí mi to pak nadrženou náladu☺️