Tiny
Chcel som sa spýtať či by nebolo v pláne realizovať aj fotky resp. obrazky zákaznikov :) ako fanúšik Tinyho Tigera z Crasha Bandicoota by som si ho rád pridal ako profi :D a myslím že aj holky by sa vedeli ľahšie a rýchlejšie orientovať podľa profilu :) odporucam fotku pridavat az pri 100% spolehlivosti... bolo by to fajn.. baby by si rádi prešli aj alba pokiaľ sa zakaznik nema začo stydet :P menilo by to celu situaciu. Bolo by to priehladnejsie... kočky čo vy nato? :)
18

Určitě jsem pro! Bylo by skvělé i to, kdyby kromě avatara byla i možnost, kde by zákazníci vyplnili nějaké údaje o sobě (co mají rádi atd.) nebo napsali nějaký popis, který bychom viděly i my prodávající. Stejně tak by bylo fajn, kdyby kromě statistik o nakoupených věcech, bylo vidět i hodnocení kupujících, kde by se měly možnost vyjádřit i prodávající. Myslím, že by to bylo i fér. :)

JmenujiSeNatalka
Ahoj,mně se ten nápad určitě líbí. Bylo by to osobnejsi,něco by mi to o zákazníkovi prozradilo. Jaky je a co ho zajímá. Takže já jsem určitě pro. ☺️ ! Šlo by to pouze u zákazníků s 100% důvěryhodnosti,takže by to nemusel být problem .

Deisy
Ahojky, já bych to uvítala. Mohla bych si spojit zákazníka s jeho fotkou, ať by byla jakákoliv a lépe by se vše pamatovalo... Myslím, že by to byl další krok k lepšímu vylepšení KM👌😊