Audio v chatu

LuckyLui
Zdravím, napadlo mě co takhle zařídit aby šly posílat audionahravky v chatu? Dalo by se s tím krásně vyhrát, lépe realizovat nabídky, napr. Slečna by mohla dávat audio příkazy na plnění úkolu, na chatu by mohla odpovídat audiem apod. Co vy na to?
St3eT
Přání sice pěkné, ale obávám se, že tento portál přání svých uživatelů nějak extra nezajímá - vývoj se tu naprosto pozastavil. Jsem tu od začátku roku 2020 a všechny změny jsou spíše udržovací. :)
Zobrazit 5 odpovědí
Nellisander
Souhlasím 😊👍🏻
ParisLove
bylo by to jednodušší pro sex chat např. bylo by to příjemnější a rychlejší než nahrávat na server ulož to a pak teprv zakaznikovi .... může to zkazit i celkový dojem z sexchatu když se čeká než se to nahraje na ulož to .....Bylo by fajn kdyby se hlasovky dali nahrávat rovnou v chatu
Bernadette
Napadlo mě mít i uvítací hlasovku u textu o mě 🙂 samozřejmě dobrovolně ... by bylo hodně wau
Zobrazit 2 odpovědi
Vdolka
Bylo by to parádní! 💋🎈🎉
Bernadette
Posílám hlasovky všude a tady už jsem kolikrát chtěla taky poslat, ale pak zklamání, že to nejde 😅. Takže za mě by to bylo fajn, mě by se to líbilo mít možnost posílání hlasovek rovnou v chatu .
Zobrazit 1 odpověď
RoztomilaNala
To audio by bylo fakt super. Ta videa se jeste daji prezit, ale i nahravani blbych audii na uloziste je uz trochu otravne :D
Zobrazit 1 odpověď
Divná_Uta
👍👍👍
Perverzniandel1
To by byl luxus 😉