Aplikace zásilkovna a heslo k objednávce
Blondýnečka
Můj profil Moje nabídky
Nevím, zda by to šlo, ale je v aplikaci Zásilkovna, služba,, Mezi námi", která obsahuje například to, že se nemusí tisknout štítky, ale stačí k odeslání balíčku pouze heslo. Mohl by si to Kmat zřídit a zobrazovat u objednávek rovnou heslo, pod kterou by se objednávka odeslala. Žádné tisknutí a papíry navíc. Trochu by se ulehčila práce a aspoň kapičku by jsme šetřili lesy ☺️
6
Rádi bychom to pro vás zařídili, ale vypadá to, že to nepůjde.
Zásilkovna umí přijímat balíček pod kódem pouze od běžného uživatele, ale neumí to od firmy. Pokud chcete posílat anonymně, musíte posílat balíčky pod hlavičkou naší firmy. A tady je právě ten problém.
Jedině bychom museli udělat řešení, kde by každá slečna posílala balíčky sama za sebe, ale tím by ztratila anonymitu, ale tím by vznikl další problém s automatickým trackováním balíčku, podle kterého se řídí vyplácení peněz.
Ještě to celé ověřujeme u zásilkovny.
Zasilkovna to tak má u všech zásilek když posilas sama - zadas údaje a aplikace ti ukáže heslo, to pak jen reknes na pobočce zasilkovny a paní si už štítek vytiskne sama takže lesy tím neusetris ale usetris si tisk na vlastní náklady ... . Bylo by to úžasný kdyby to tak šlo. Já jsem neustále nervozni co když mi nepůjde tiskárna - už se mi to stalo dvakrát. Objednávka připravena a tiskárna se rozhodne zlobit a co pak? Když to jinak nejde? Je to na prd muset to tisknout ...