Anonymní hodnocení

RoztomilaNala
Nevím, jak moc je to reálné, ale myslím si, že by bylo fajn, kdyby měli zákazníci možnost anonymního hodnocení. Už vícekrát jsem se setkala s názorem, že by dotyčný video klidně ohodnotil, ale vadí mu, že by tam byla vidět jeho přezdívka. Nechtějí, aby jiné prodávající viděly, u koho ještě nakupují, apod. Je to pak škoda pro nás holky, jelikož o tato hodnocení přicházíme. My na našem profilu bychom samozřejmě viděly všechna jména, ale pokud by zákazník zažádal o anonymní hodnocení, tak by všem návštěvníkům našeho profilu bylo jeho jméno skryto.
Monči_čák
A mohu znát důvod proč nechtějí aby jejich nick byl viditelný u hodnocení ? Nick je tady zcela anonymní. A pokud by šlo o zákazníky co mají například zakázáno nakupovat od jiných , stačí aby se podívala prodávající do statistiky a lehce si dopočítá , že nakoupil u jiné :)
Zobrazit 7 odpovědí
Puntik
Sem rozhodně pro anonymní hodnocení - lze provést stejným způsobem, jako to má Heureka - neukáže "anonym" ale "Ověřený zákazník ***** Zakoupeno dne 21.10.2024"
Zobrazit 2 odpovědi
St3eT
Zákazník by měl mít právo si vybrat jestli hodnocení bude anonymní nebo ne.
Vdolka
Chápu, ale druhá stránka: hodnocení nemusí být vždy hezké,tak by to možná otevřelo vrátka větší drzosti, pod rouškou "anonym". Hodnocení bych nechala, jak je, kdo nechce být vidět, hodnocení nedá, easy pizy.
Zobrazit 3 odpovědi
Jarda (admin)
Nápadu rozumíme a važíme si jej. Zároveň ale víme o tom, že někteří zákazníci oceňují, že hodnocení jsou od viditelných, skutečných zákazníků. Kalhotkomat díky tomu působí více skutečně. Pokud by např. polovina hodnocení byla nově se skrytým nickem, je ke zvážení, zda možný větší celkový počet hodnocení by byl posunem k lepšímu. Rádi přivítáme další diskuzi nejen na toto téma.
Zobrazit 2 odpovědi
Victoria
Super nápad
Scarl4t
Noo...chápu, dává to smysl, o tom žádná. Ale zase aby to někteří pak nepojali tak, že to jsou fake hodnocení jen kvůli prodeji...😅 když tam bude ''anonym ⭐⭐⭐⭐⭐'' tak nevím, co to zákazníkům dá, jak je to jako přesvědčí o koupi... Mě by se líbila tahle varianta, jen záleží, jak by to vzali nově příchozí lidi no 😊
Zobrazit 2 odpovědi
KetrinF
Super nápad ovšem moc nechápu proč ho nedávají z důvodu jiné slečny tohle mi hlava stejně nebere
Zobrazit 4 odpovědi