Aktualne nosenie

jarinokovac
Chyba mi tu moznost filtrovania ze slecna ma aktualne kalhotky (alebo ine oblecenie na sebe), predstavujem si to tak ze slecna si len zaklikne aky kusok nosi (pripadne datum od kedy) a kupujuci potom nemusi cakat na nosenie lebo vie ze slecna ich dnes mala cely den alebo ich uz ma dva dni a vie mu ich povedzme hned zajtra odoslat. A ked sa jej nepredaju len odklikne ze ich uz nenosi a hotovo.
Lucinka_Krejčí
Zajímavý nápad a určitě spousta " nedočkavců " by tenhle nápad určitě ocenila :) Ale mě by zase chyběl ten kontakt s prodávající a být v celém průběhu jakoby u toho :) Ten pocit narůstajícího vzrušení a i ten důvod se těšit až mi dorazí je právě to krásné a dělá to z mého pohledu mnohem větší zážitek :) A určitě s každou prodávající se dá domluvit na fotkách nebo videjkách z průběhu nošení kde je zachycený i samotný příběh kalhotek :)
Amélia
Já vždy když přidám něco nového rovnou k prodeji tak odkazy pošlu zákazníkům ( dle toho co kupovali ) a buď se ozvou , koupi nebo ne 😇
SvůdnáTanečnice
Super nápad, rozhodně tu něco takového chybí, protože já z 90% prodávám věci ihned k odeslání, protože už zákazník rovnou podle fotek vidí v jakém stavu jsou 😊
Chrisstin
Ju super nápad 👍 Také mám jeden návrh, který by podle mně mohl pomoct jak zákazníkům, tak i prodávajícím. Bylo by super mít na profilu možnost tlačítka nastavit aktuální dostupnost nošení a orientační termín odeslání. Například označení, jestli má slečna aktuálně volno na nošení a od kdy. Mohlo by se to rozdělit podle kategorií: 👙 Kalhotky – volno od … 🧦 Ponožky – volno od … 👗 Oblečení – volno od … Nebo jednoduše: 🟢 Dostupné ihned 🟡 Čekací doba X dní 🔴 Aktuálně bez volné kapacity Označení by mohlo fungovat podobně jako volba délky nošení podle preferencí zákazníka. Často se stává, že zákazník chce nošení hned, ale některé z nás už mají objednávky na 1–2 týdny dopředu a reálné odeslání je později. Takhle by měl informaci rovnou na profilu u nabídek zboží a mohl se rozhodnout bez zbytečného psaní a čekání. Podle mě by to zlepšilo přehlednost a ušetřilo čas oběma stranám 🙂
Kriss
...každopádně kdyby si měl chuť mám na sobě černá bezešvá tanga, která mohou zítra odejít k tvému nosánku.:-)