Aktualizace starých nabídek

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
Bylo by strašně moc fajn , kdyby upravené staré nabídky, byli zase jako novinky ! Aktualizovat je prostě, když je upravím . 🙂
Co myslíte, je to špatný nápad ?
13

Bernadette
Opravdu by to bylo skvělý, strašně moc by mě zajímala reakce, co si o tom myslí šéfové!
Jestli by to šlo a nebo né a proč a tak ...prosím , děkuji ..

snehurka
Souhlasím. Aktualizovat, aby se dostaly mezi novinky, ale pocet stažení a hodnocení aby zůstalo,aby zákazníci nekupovali porad dokola to co uz videli.U doporučených se obcas nějaké video dostane na první stranu, ale to je nedostacujici.
Pocet aktualizaci bych ale omezila na xx za týden.

RoztomilaNala
Souhlas. Nekdy stare nabidky mazu, aby byly zase v popredi, protoze vidim, ze uz nejsou videt a lide si jich nevsimaji. Kazdopadne me pak mrzi, ze uz nabidka nema zadne hodnoceni, ktere treba predtim ziskala. Takze sto pro souhlasim :))

LadyMammy
Skvělý nápad. Mnohdy videa zapadnou mezi tou velkou škálou nabídek a u některých je to velká škoda.

Bernadette
Mě by se to extrémně líbilo a ulehčilo žití zde a zvýšilo by to prodej ....vše posílám do zprav chlapům , někteří nemají trpělivost projízdet nabídku pokud ji mate hodně. A když bych ty top nabidky mohla aktualizovat a neztratit tim stazeni a hodnocení to by bylo bájo !!!