Ahoj
Direkt88
Ahoj, po dlhšom rozmýšľani som sa rozhodol ukončiť pôsobenie na tejto stránke, už má to nenapĺňa ako zo začiatku, myslím to tak keď bola dohoda tak tá platila, u predávajúcich ktoré tu majú už meno to platí stále ale predávajúceho novšieho dáta už také niesu česť výnimkám, viem odpoveď na toto môže byť "tak si kupuj od tých známych a spoľahlivých" áno ale každý človek má túžbu a chuť skúsiť niečo nové a sam na tom pohorí...A nemali by tu byť tolerovane takéto praktiky ako si na modrej stránke preto som vlastne prišiel tu Nehovorím áno aj mne sa stalo ze som od ignoroval ponuku ale malo to svoj dôvod, buď zdvihnutie cien z minútu na minúty, alebo pred platbou zdvihnúta cena keď sa človek ohradil síce sumu zníži ale cenu doplnkových služieb zvýši ale to jej jedno
Posledný klinec je ze sa tu nachádzajú predávajúce ženy ktoré sú tranz neodsudzujem ale rad by som to pred objednávkou vedel, bolo to pre mňa dosť nepríjemné zistenie ze mam objednávku od takejto slečny a to boli len fotky...
Chcel by som sa osobne poďakovať hlavne Amélia za hodiny rozhovoroch o všetkom vzájomnej pomoci a jej ochote mi splniť všetko čo som chcel,
Dalej ďakujem Alterema, lady666,KatherineX, Debora, Victoria, Jullisek, Border, Chrisstin, Denisa93, Swenny, Cupcake Princess, Blond Charlotte... snáď som žiadnu nezabudol ☺️..
Toto sú predávajúce ktoré splnia vždy na com sa dohodnete, samozrejme je ich tu omnoho viac ako napríklad Bernadette, Comtessa, Honeybunny_ a ďalšie len nemám s nimi skoro žiadne objednávky tak nebudem hodnotiť
Ďakujem ešte raz za rok plnenia môjich tajných tužieb a prajem všetkým spoľahlivým predávajúcim veľa úspechov a slušných zákazníkov 🙏
11
Victoria
Měj se hezky a budu ráda, když se třeba zase někdy vrátíš pod novým profilem 😊❤️
Chrisstin
Ahojky 😘
Děkuju moc, fakt mě bavilo pro tebe tvořit a psát si s tebou ♥️.
Mrzí mě tvoje zkušenosti a nejvíc to, že jdeš pryč 🥺.
Přeju ti, ať se ti daří ♥️😊.
A až ti zase budeme chybět 😈🤭, klidně se vrať třeba i pod jiným profilem 😁.
Dveře k mým hříšným hrátkám zůstanou pro tebe otevřené 🔥.
Přijď a zase něco vymyslíme… 🤭
Věř že tě rády znovu přivítáme 😘♥️
Amélia
Neeeeee😌😌😌 ja budu plakat! Skoro od začátku si tu semnou ! A jdeš pryč? Tohle nemůžeš přece udělat 😟 budeš mi tu moc chybět 😞😭 každopádně děkuji za každou naši chvilku myslim že toho víme o sobě docela hodně. Doufam že tě cesta k nám znovu zavede ♥️
KatherineX
Děkujeme ❤️ ale kdykoliv bys chtěl, vrať se, u nás máš místečko 😋 (snad tentokrát kratší čekačku žeee 🤪😂)
Užívej!
Border
Jé, to je škoda. Tvořila jsem pro tebe moc ráda.
Je to smutný vidět jak ty férový a milý zákazníci pomalu mizí, loučí se...
Měj se fajn a najdi si to svoje tak kam jdeš. Mávam ti na cestu. ❤️
Karon
Snad najdeš po čem touzis :) obchody s tebou me bavili :) jeden z malá zákazníků který jsou fajn do Škoda ze odcházíš :)
Divná_Uta
Mrzí mě tvé zkušenosti.
Měj se krásně a snad si ještě někdy popíšeme. ❤️🫶