Způsob komunikace

Mooncake
Ahojky, chtěla bych se tak nějak zeptat obou stran. Slečny, vybíráte si zákazníky podle způsobu komunikace? Podle toho, jak vám sednou? Nebo berete všechny? Pánové, odradí vás slečna, která píše stroze, odpovídá přímo na dotazy? Nebo je vám to jedno, jestli je slečna milá a snaživá?
Evilbitch69
Pokud je normální , proč ne. Ale musí si něco objednat, to je jak přijít do restaurace a nic si nedat a povídat si se servírkou. 🖕🤣
PussyDeLuxe
No popravde, ja si na komunikaci dost zakladam, ale pouze az po zaplaceni prvni objednavky. Pak nemam problem, byt s clovekem v kontaktu i dal. Pokud si ale clovek chce vylozene povidat, aniz by udelal objednavku, ma smulu.
Baculka1979
Naprostá většina objedna bez předchozí komunikace. Což mi plně vyhovuje.
Cocox
Vybírám si zákazníky podle toho, jak dokážou komunikovat. Chlap, který napíše ve dvou větách několik pravopisných chyb mě umí odpudit. 🙄
Punam
Já píšu celkem stroze -hodně k věci..nechci působit na zákazníka ,že mu lezu do p*dele..ale asi je lepší být "vleznější" protože já moc objednávek nemám,a myslím,že je to na to konto jak komunikuju.Zas tak špatný profil a nabídky nemám,ceny jsem též stáhla výrazně dolů..přesto nemám moc prodeje
Zobrazit 2 odpovědi
Malá Víla
Noo, zakazniky jak v cem. Nejde odmitnout objednavku, takze to si moc nevyberu :D. Kazdopadne pokud domlouvame neco predem jeste pred placenim a ja citim, ze by to nebylo ono, tak doporucim jine prodavajici. Ale kezbych si mohla vybirat ;).