Ženy

David79
Jen mě tak zajímá, jestli by i ženy nakupovali v obrácené verzi kalhotkomatu.
Jak jste na tom ? :-)
0

JmenujiSeNatalka
No abych byla upřímná mě baví tvořit obsah,posílat objednávky. Opačně ne.
Pro mě by balíčky od neznámých mužů s jejich vůni neměli bohužel žádnou hodnotu,protože já k tomu stimulu potřebu toho člověka fyzicky🤭 Znát ho zkrátka osobně.
Jinak. Místo kalhotek. Co se líbí mě. Mám ráda pánská trička s jejich parfémem a když jdou cítit takovým tím typickým pižmem každého z nás ❤️🔥

Mě by to na jednu stranu lákalo, ale musela bych být sama, protože mám ty vůně spojené s někým konkrétním a nějak víc mužů nemám potřebu mít :-) Koupila bych hlavně tričko na spaní. S fotkami je to těžké. Mně by se i nějaké tématické líbily, jenže jen často dostaneme i jen tak nevyžádaně.

Laura_xx
Asi bych si u chlapa občas koupila nějaká JOI videa a třeba pikantní fotky na přání. Ale celkově si myslím, že by to moc nefungovalo. My ženy moc od chlapů nenakupujeme. Je to vidět na zahraničních službách, kde prodávají i muži. Moc odběratelů tam nemají a když, tak jsou to také většinou muži.

Comtessa
Já bych si koupila od chlapa silikonový odlitek jeho penisu když by se mi líbil

Malá princezna
Já bych brala joi videa, a taky trička jak píšou holky 😁 spodní prádlo nee

Lištička3
Nakupovat určitě ne, svůj vonavy zdroj mám doma 😁😁 Ale co mi teda neskutečné voní u chlapa je mix parfému a cigaret 😀

KalhotkyOdZrzečky
Spodní prádlo a ponožky nebo jakekoliv tekutiny, to ne...tričko bych brala...mam ráda, jak voní po chlapovi, nejen pot a pižmo, ale klidně i parfem..když by mě zaujal profil, tak audio nebo video na přání, případně fotky bych taky brala.😉

Tvoje Eliška
Video/audio a nebo lehce voňavé tričko, ve kterém by ten chlap spal dvě noci např. To by bylo něco pro mě!

Bernadette
Rozhodně ne prádlo , joi videa od chlapů na míru pro mě jo , pěkně s jménem a s mými detaily co přesně bych chtěla .

Malá Víla
Ja ne, fetis na obleceni nemam. Jen na chlapa jako celek. 🤭
Ale urcite jsou zeny, ktere jo, jen je to samozrejme nesrovnatelne s muzskym zajmem o damske pradlo.
Asi to tak zaridila priroda, aby si nas muzi nasli. 😘

Scarl4t
Já třeba ne...fakt spocené spoďáry by mě nepřitahovali 😂😂 alee třeba pokud by ten člověk pěkně voněl, tak trička propocené, joo to bych mohla 🤭