Ženy

David79
Jen mě tak zajímá, jestli by i ženy nakupovali v obrácené verzi kalhotkomatu. Jak jste na tom ? :-)
Toník
Myslím, že by to nejspíš v praxi příliš nefungovalo. Ženy na to moc asi nejsou. To by krachlo. Možná se pletu, jen odhaduji, že opačně by to šlo těžko. Velká poptávka by ze strany žen asi nebyla.
JmenujiSeNatalka
No abych byla upřímná mě baví tvořit obsah,posílat objednávky. Opačně ne. Pro mě by balíčky od neznámých mužů s jejich vůni neměli bohužel žádnou hodnotu,protože já k tomu stimulu potřebu toho člověka fyzicky🤭 Znát ho zkrátka osobně. Jinak. Místo kalhotek. Co se líbí mě. Mám ráda pánská trička s jejich parfémem a když jdou cítit takovým tím typickým pižmem každého z nás ❤️‍🔥
Viol.ka
Mě by to na jednu stranu lákalo, ale musela bych být sama, protože mám ty vůně spojené s někým konkrétním a nějak víc mužů nemám potřebu mít :-) Koupila bych hlavně tričko na spaní. S fotkami je to těžké. Mně by se i nějaké tématické líbily, jenže jen často dostaneme i jen tak nevyžádaně.
Laura_xx
Asi bych si u chlapa občas koupila nějaká JOI videa a třeba pikantní fotky na přání. Ale celkově si myslím, že by to moc nefungovalo. My ženy moc od chlapů nenakupujeme. Je to vidět na zahraničních službách, kde prodávají i muži. Moc odběratelů tam nemají a když, tak jsou to také většinou muži.
errorlevel
Je hezké jak tu holky píšou co by si která koupila. Ale chceš li reálnou odpověď, musím být kazišuk - komerčně by to byl naprostý propadák :)
Zobrazit 1 odpověď
Comtessa
Já bych si koupila od chlapa silikonový odlitek jeho penisu když by se mi líbil
Monči_čák
Vím o dvou holkách tady 😍. Které se mě na to ptaly. Shodou okolností šlo o nošené tričko ( ne to co by bylo fakt moc cítit ). Nakonec jsem ho neposlala ani jedné.
Malá princezna
Já bych brala joi videa, a taky trička jak píšou holky 😁 spodní prádlo nee
Anonymníkráska
Určitě by se mi líbili JOI a pěkné fotečky. 🤭
Lady666
Nakupuju zde s přítelem, kdyby byl pánský KM tak bych byla šťastná. 😀🎉
Zobrazit 7 odpovědí
David79
A co třeba sperma?
Lištička3
Nakupovat určitě ne, svůj vonavy zdroj mám doma 😁😁 Ale co mi teda neskutečné voní u chlapa je mix parfému a cigaret 😀
Zobrazit 7 odpovědí
KalhotkyOdZrzečky
Spodní prádlo a ponožky nebo jakekoliv tekutiny, to ne...tričko bych brala...mam ráda, jak voní po chlapovi, nejen pot a pižmo, ale klidně i parfem..když by mě zaujal profil, tak audio nebo video na přání, případně fotky bych taky brala.😉
Zobrazit 3 odpovědi
Tvoje Eliška
Video/audio a nebo lehce voňavé tričko, ve kterém by ten chlap spal dvě noci např. To by bylo něco pro mě!
Zobrazit 1 odpověď
David79
Ale musím vám říct holky, že jste fakt sexy :-)
Bernadette
Rozhodně ne prádlo , joi videa od chlapů na míru pro mě jo , pěkně s jménem a s mými detaily co přesně bych chtěla .
Zobrazit 2 odpovědi
KatyChan6
Já teda mám fetiš jen na zpocený trička, ale přichází to až s citovou vazbou na konkrétního člověka :)
Zobrazit 3 odpovědi
Malá Víla
Ja ne, fetis na obleceni nemam. Jen na chlapa jako celek. 🤭 Ale urcite jsou zeny, ktere jo, jen je to samozrejme nesrovnatelne s muzskym zajmem o damske pradlo. Asi to tak zaridila priroda, aby si nas muzi nasli. 😘
Zobrazit 1 odpověď
Scarl4t
Já třeba ne...fakt spocené spoďáry by mě nepřitahovali 😂😂 alee třeba pokud by ten člověk pěkně voněl, tak trička propocené, joo to bych mohla 🤭
Zobrazit 6 odpovědí