Zasilkovna, ztracený balíček

lensabca
Holky, 23.1. jsem byla podat balíček jako obvykle. Diktovala jsem čísla, slečna mi pak vytiskla stitek a nalepila na balíček. Odešla jsem. Dodnes balíček není, v systému není, prostě se ztratil. Volala jsem na zasilkovnu, byla jsem na podací zásilkovne ale, slehla se po něm zem. Jak se toto řeší?
1

Aha, nikdy jsem žádný lístek nedostala, to jen na poště podaci, ale na zásilkovne ne... No bohužel to tak asi nechám, i když vím popis krabice a čas i místo odeslání, ale popisovat co bylo vevnitř nechci, tak se k tomu nebudu ani hlásit. Napíšu ještě adminum, co a jak, jestli se oni nějak ozvou také zásilkovne?

vlhkacarinka
Pokud o zasilce neni zadny zaznam z podaciho mista, tak reklamace nepomuze. Je mi jasny, ze si zasilku vzala a odeslala, ale jini to treba takhle ochcavali. Vzdy musis dostat podaci listek.
A uprimne si nemyslim, ze i kdyby se to resilo pres reklamaci, ze uspejes..zasilkovna tam ma fakt klicky a nejdriv po tobe bude chtit, co v zasilce bylo, jakou to ma hodnotu a skodni fakturu. Vetsinou to bez toho neuznavaji. No, jak kdy🤷♀️😂

LadyMammy
Napíšeš adminům a je potřeba aby oni podali reklamaci balíčku. Jako nikdy se mi to nestalo. Ale určitě to tak je.