Zasilkovna, ztracený balíček

lensabca
Holky, 23.1. jsem byla podat balíček jako obvykle. Diktovala jsem čísla, slečna mi pak vytiskla stitek a nalepila na balíček. Odešla jsem. Dodnes balíček není, v systému není, prostě se ztratil. Volala jsem na zasilkovnu, byla jsem na podací zásilkovne ale, slehla se po něm zem. Jak se toto řeší?
lensabca
Aha, nikdy jsem žádný lístek nedostala, to jen na poště podaci, ale na zásilkovne ne... No bohužel to tak asi nechám, i když vím popis krabice a čas i místo odeslání, ale popisovat co bylo vevnitř nechci, tak se k tomu nebudu ani hlásit. Napíšu ještě adminum, co a jak, jestli se oni nějak ozvou také zásilkovne?
Zobrazit 1 odpověď
vlhkacarinka
Pokud o zasilce neni zadny zaznam z podaciho mista, tak reklamace nepomuze. Je mi jasny, ze si zasilku vzala a odeslala, ale jini to treba takhle ochcavali. Vzdy musis dostat podaci listek. A uprimne si nemyslim, ze i kdyby se to resilo pres reklamaci, ze uspejes..zasilkovna tam ma fakt klicky a nejdriv po tobe bude chtit, co v zasilce bylo, jakou to ma hodnotu a skodni fakturu. Vetsinou to bez toho neuznavaji. No, jak kdy🤷‍♀️😂
Terinka009
Dali ti listek o odeslani?
LadyMammy
Napíšeš adminům a je potřeba aby oni podali reklamaci balíčku. Jako nikdy se mi to nestalo. Ale určitě to tak je.