Zasilkovna, štítek tisk

lensabca
Holky, poprvé prodávám přes zasilkovnu. Prvně jsem si myslela že mi přijde kód jako na vinted a ten jen nadiktuju. Ale ne, přišlo že si musím vytisknout štítek. A já se chci zeptat, kde tisknete? Můžu to vytisknout normálně třeba třeba knihovně na papir A4, pak nalepit na balíček a s tím jít na zasilkovnu? Mě se v telefonu ten štítek nechce vůbec rozkliknout. Děkuji.
PrsaticeE
Mně se štítek také na mobilu nezobrazuje, zažila jsem ohledně vytisknutí štítku drama, 2 zákazníci měli zaplaceno a já netušila, že štítek nepřijde na mail, ten bych jinak mohla přeposlat někomu a ten mi štítek vytiskne, takto byl dobrý trapas, když jsem synovi řekla, ať mi vytiskne štítek a prihlašovala jsem se na Kalhotkomat u něho na PC v jeho přítomnosti 😔.
Zobrazit 7 odpovědí
Victoria
Tisknu doma
MrsZizy
Ze začátku vždy na zásilkovně, nikdy nebyl problém. Už jsem oživila tiskárnu a tisknu doma na obyč papír. Vždy jen pořádně přelepit, na depech jsou docela čuňata k těm balíčkům a už několikrát se mi (na soukromém balíku) stalo, že mi strhli štítek a balík hodili bokem. Musela jsem tam volat, popsat, jak balík vypadá, oni ho otevřeli a popsala jsem jim obsah (což tady úplně nechceš řešit s cizím člověkem, že 😂).
Malá princezna
Chodím tisknout do knihovny, vytisknu na A4, přeložím/ustřihnu a nalepím 😊 Otevřu si to v pdf a pošlu na mail, z mailu to pak tisknu
Bernadette
Mám tiskárnu a když mi to nejde obcas rozkliknout změním prohlížeč! 🙂 jinak jinde jsem netiskla tak nevim
JmenujiSeNatalka
Ahoj, na telefonu to funguje jak na kterém prohlížeči. Zkus vyzkoušet více. Na počítači ti to půjde vždycky zobrazit ale 100%. Mě to jde třeba až nyní na Google Chrome po aktualizaci 😀 Jinak ano můžeš si to vytisknout klidně v knihovně ale za mě doporučuji,pokud nemáš tiskárnu třeba si to dát na flash disk a poté vytisknout štítek. Ať se nemusíš na veřejných místech přihlašovat na Kalhotkomat,nemuselo by ti to byt třeba komfortní :-) Jinak s vytisknutím na pobočce Zasilkovny,řešilo se to tu x-krát a přijde mi,že málo na které pobočce Ti to vytisknout 😏
honeybunny_
Čauky, tisknu doma na tiskárně, ale když jsem ji ještě neměla, vytiskli mi vždycky štítek i přímo na zasilkovně. Stačí jim nadiktovat číslo pod čárovým kódem. Ale jestli ti štítek nejde ani zobrazit, psala bych na podporu. :)
Zobrazit 2 odpovědi