Zásilkovna + dobírka

Sexyholka
Zdravím všechny, chci se zeptat zkušenějších a zbytečně neotravovat Kalhotkomat, proč někdo, kdo si objedná balíček do Zásilkovny to objednává s dobírkou a někdo to objednává bez dobírky? :) jsem při večeru asi úplně natvrdlá :-D Děkuju :)
SEXI20158
mě zajímalo jak platí tím kreditem nikde nevím kolonku zaplatit kreditem pouze banka ci dobírka nebo play .. když dobiji přímo tým to portálu ...
Stihly
Dobry den.Mam dotaz a chci se zeptat jesli si uctuje Fio banka poplatek kdyz u nich nemam ucet za pladbu nebo pripsani castky na jejich ucet pripadne kolik to je?
Zobrazit 17 odpovědí
Stihly
Dobry den mam navrh mohl by kalhotkomat udelat dobirku jako ma zasilkovna i u posty u zasilky vyzvednuti na poste?
Zobrazit 3 odpovědi
Dianka
Někteří pánové třeba nechteji platit za zboží předem tak volí dobírku. Krom panu ze Slovenska ti dobírku volit nemůžou. Já mám na dobírku tak půlku objednávek a ještě se mi nikdy nestalo ze by to zákazník nevyzvedl. Takže to neřeším :) podle mě to muže být i tím ze mají doma manželky a s nimi společný účet :) tak dobírku zaplati hotově a manželka nic nepozná kdezto kdyby udělali převod třeba by se manželka mohla divit co je to ten P*Net :)
Zobrazit 3 odpovědi