Zasielkovňa a štítky

KjutLoli
Zdravím 😊 prvýkrát si u mňa zvolil zákazník spôsob dodania zasielkovnu a keďže som cez ňu nikdy nič neodosielala, som zmätená. Treba vytlačiť štítok, avšak ja mám tlačiareň len s normálnym papierom, nie takými stitkami. Možno som smiešna, ale vôbec neviem, ako to funguje. Vedeli by ste mi poradiť? Alebo dá sa to spraviť nejak tak, aby som ten štítok nemusela vytlačiť a vytlačili by mi ho až v zasielkovni? Ďakujem za rady 💕
JmenujiSeNatalka
Ahoj. Štítek jen vytisknes a nalepis na balík poté jej zaneses do libovolné zasilkovny. Jinak ano,některé zasilkovny (záleží na schopnostech prodávajícího) je schopen ti štítek vytisknout na místě,stačí mu jen nadiktovat číslo na štítku on jej poté vyhledá a vytiskne sam. Ovšem záleží na jeho schopnostech. Já osobně se tímto ale nezdrzuji,pro me je pohodlnější si to vytisknout a nachystat vše doma a akorát zavést do zasilkovny :-) Doporučuji vždy do 11 hod tím se zaručí větší šance pro doručení již na druhy den. Pěkný den
Zobrazit 6 odpovědí
Victoria Rose
U objednavky vytisknes i s kodem a nalepis na balíček. Nic nějak neres :D vše bude už na tom papírku, co si vytisknes:)