Zaplatil a už sa neukázal

blue86
Ahojte, mám otázku, možno skôr na predávajúce, ale zákazníci možno poradia tiež, ideálne keby poradil nejaký admin. Ako riešite, keď vám zákazník zaplatí chat a v polovici sa odpojí a už sa neukáže, prípadne ignoruje niekoľko dní? :D Alebo zaplatí nabídku na viac dní a po pár dňoch prestane reagovať. Mám teraz niekoľko objednávok, ktoré tam visia a úprimne neviem, či ich stornovať, alebo nie. Polovica objednávky splnená, ale druhá nie :D Ako niečo takéto vyriešiť?
Redpoison
Chtěla bych ,aby se k tomu vyjádřila podpora,jak máme správně tyto situlace řešit. Poslední dobou se mi tohle děje a nebaví mě to.
Ivanna_belle
Stalo sa mi niečo podobné. Zákazník si kúpil sexchat a po pol hodine sa odpojil. Napísala som mu, že to môžeme dokončiť keď bude mať chuť. Na ďalší deň mi napísal, že to chce dokončiť, ale začali sme od začiatku. Po pol hodine sa zas odpojil. Potom sa to zopakovalo ešte raz a vtedy som sa uz nasrala a dala som to ako dokončené. Strávila som chatovanim s ním hodinu a pol, poslala som mu veľa fotiek, vyhradila som si naňho čas a navyše som každý den čakala, či sa ozve... chápem, že do toho môže niekomu niečo prísť a musí to prerušiť, ale keď sa to stane už 3x tak to pre mňa pochopiteľne nie je.. Zákazník sa k tomu nevyjadril, nedal žiadne hodnotenie, ani staznost. Po asi mesiaci mi napísal znova o sexchat ale už som ho odmietla. Prišlo mi to z jeho strany ako využívanie a snaha každý deň ho "nažhaviť"
Zobrazit 2 odpovědi
Victoria
Kdyby se jednalo třeba o 30 min chat, tak bych po 30 minutách odklikla a kdyby něco dělšího, tak bych pár dní počkala a pak odklikla
Prdelka290
Mě se stalo, že uživatel Protebe, zaplatil si chat, chvilku komunikovat, jenže pak přestal, ačkoliv jsem ho kontaktovala🤷‍♀️druhý den mi udělil špatné hodnocení🤷‍♀️🤷‍♀️
Zobrazit 2 odpovědi
Redpoison
Upřímně,dřív jsem stornovala,ale teď to nedělám. Většinou pár dní počkám a když se neobjeví,dám vyřízeno. Když si koupíš předplatné na MHD,taky se nikdo neptá,jestli jsi jezdila nebo ne. Tys to vyřídit chtěla,ale nemohla, takže to není Tvoje chyba .
Zobrazit 13 odpovědí