Žádosti o služby navíc

Ciburga
Ahoj, mám otázku na kolegyně prodávající.
Poslední dobou se mi stává dost často, že zákazníci chtějí věci navíc zadarmo. Nejčastěji jsou to lidé, kteří si něco koupili a pak očekávají nadstandardní služby zadarmo. Například koupí si chat a pak mi chce vybrat oblečení, které budu mít na sobě. Koupi si audio/video a pak se pokouší o sexchat na téma toho videa/audia aniž by to oficiálně řekl, nebo si koupil sexchat.
Abych řekla pravdu, z psychologického hlediska mě uspokojuje to, že jsou lidé ochotni za mé služby platit. Vzrušuje mě to, dává mi to pocit toho, že moje sexualita má peněžní hodnotu i pro cizího člověka, což je pro mě sexuálně stimulující. A nemyslím si, že bych v tom tady byla sama.
Tak jsem se chtěla zeptat, jak tyhle věci řešíte vy? Jak slušně vysvětlite zákazníkovi, že přestože zaplatil za nějakou službu, musí platit i za ostatní služby, o které stojí. Myslím si, že by to mělo být samozřejmé, vzhledem k tomu, že ceny služeb na těchto stránkách jsou velice přívětivé, ale očividně to tak samozřejmé není.
Takže proto oslovuji vás, dámy, jak řešíte tyto situace vy? Nebo vám nevadí poskytovat služby zadarmo?
2

Bernadette
Řeším.. no já to neřeším , každou objednávku a každého kupujícího řeším individuálně. Vím co je mi sympatické a vím co není , nemám žádnou podmínku dárečků a zrovna vyžadování si věcí nemám ráda , dělám to sama od sebe a to jen když chci a ne že se to ode mě jako vyžaduje nebo , že mě někdo nutí a nebo mě manipuluje a nebo že se to musí... objednávky dělám v maximálním podání , pokud něco nechci dělat tak to nedělám .
Takže odpověď no..nedělej věcí jaký nechceš, ale jaký chceš a buď TRPĚLIVÁ ⚘ SVÁ🌷⚘!
Posilej dárky, dávej chaty gratis pokud cítíš, že chceš. Pokud ne ,tak to prostě nedělej 🙂

Deisy
Dávám každému zákazníkovi malý dáreček k objednávce, když je objednávka větší je větší i dáreček. U fotek dávám vždy několik navíc, to samé u videa... Co se týče psaní, píšu si ráda, takže nějaké řádky navíc mi taky nedělají problém.
Nejsem tu pro peníze a proto mi nevadí dát něco navíc / zadarmo, naopak mám radost, když můžu udělat radost zákazníkovi ❤️

Redpoison
Pokud zákazník nakoupí, téměř vždy dostane něco navíc ,ráda mu udělám radost.Ale snažím se,aby to mělo hranice.Pokud vidím ,že nekdo vyčuraně se znaží získat zadarmo to,co se má platit,dám mu to slušně, ale rázně najevo... Ať každý říká co chce,doba je zlá a všechny tu jsme hlavně pro peníze, za sebe musím říct, že mě to i baví a nejvíce se mi líbí to,že je nekdo ochotny za mé pradlo a fotky ochoten platit.

Ahoj. Nie som prodavajici,ale kupujuci,ale chcem sa k tomu vyjadrit. Podla mna to nie je spravne.Ja som tu uz asi 3 roky a mam za sebou mnoho objednavok,mam holky,od ktorych objednavam pravidelne,ale nikdy som si nepytal nic zadarmo. Prave naopak,vzdy davam aj spropitne,aby holky mali radost a aby sa im ta vsetka namaha a cas vyplatily.Holky su tu hlavne preto,aby si zarobily. Samozrejme,su tu aj take,ktore to naozaj bavi. Ine je ked nejaka verna holka sama od seba posle nieco zadarmo,mam s tym skusenosti. Ale vsetko je to o komunikacii a vztahu s holkami. Treba si vazit,co vsetko pre nas robite a nie este prosikat za veci alebo teda sluzby zdarma.