Vyzvednutí na siuřadnicích
Daniel123
Proč nelze při nákupu rovnou volit vyzvednutí na souřadnicích (anonymně) s platbou na kredit?
Nutnost to domlouvat v chatu a nějaké vytváření “nabídek na míru” mi přijde nešikovné.
1
Hezké odpoledne,
také jsem přes tyto stránky uschovala balíček. Pán xy to měl ke mě dost daleko a před domluvou v chatu věděl jen tak okrajově kam pojede. Když pak ráno sednul do auta napsala jsem kde bude jeho záchytný bod a podle fotek si pak balíček najde. Zadal do navigace a jel. Komunikaci přes chat byla po celou dobu a já během ní chystala nejdůležitější část balíčku a udělala pár foteček zbytek jsem už měla nachystáno. Psal kde zrovna je a jak mu cesta utíká....
Měla jsem zabaleno a šla jsem nafotit kudy půjde. Žádné fotky do předu. Takže to bylo i vzrušující za půl hodiny by měl být na místě
Uložila jsem balíček a měla ho stále pod kontrolou. Byl na místě.
Postupně jsem posílala fotky a pak přišla zpráva mám ho.
Vyměnili jsme si pár řádků a že si jde balíček užít a napíše. Přišla jsem domů a vzala vyvenčit psy. Byla jsem stále přihlášena a pan xy si cestou k dálnici v lese udělal malý piknik poslal pár foteček a jak si balíček užil.
Poděkoval mi a ujížděl směr dálnice. Měl to ještě dost daleko.
Mě to vyhovovalo tak jak se mi zákazník ozval a domluvili jsme se v chatu.
Je to hlavně proto, že tohle předávání je striktně zakázané, a já bych upřímně nic takového nerealizovala. Nikdy nevíte, co za člověka je na druhé straně... Kvůli své vlastní bezpečnosti bych nikomu nic nepředávala osobně, ani nenechala na smluveném místě. Chápete, že si tam na vás ten člověk stejně může počkat? Je to nebezpečné. Ani za 10k bych do toho nešla.