Výměna

Border
Mam takovej nápad... Spíš přání. Nebo návrh. Chceš abych ti dělala návrhy? Umim! Šaty od Scarl4t už mam... To jo, to bylo super. Zajímavý. Teď bych si moc přála malinko ovoněný kalhotky. Od Zrzečky. Od TÝ Zrzečky. Ale já je nechci jen tak obyčejně od ní... Přála bych si, aby mi je koupil anonymní podivín z netu. Jo, třeba ty! Chtěla bych si je očuchat a pak oblíknout na rande a vědět že je to úchylnej dárek. Prosim... Prosim! Navíc jsem byla hrozně hodná a taky jsem měla svátek nedávno! Vyměnim za unboxing video a fotky například?
Border
Dárek mi přišel. Jsem překvapená jak je to...zvrhlý. Perverzních věcí jsem zažila sice hodně, ale tahle aktualita mě celkem zasáhla. Díky že jste mi to umožnili. Díky pane nakupující, díky Paní Zrzečko! Díky vy ostatní úchylný honiči, že tu můžu bejt, objevovat se, že jste mě inspirovali a tak strašně zkazili. Boží. https://www.kalhotkomat.cz/videa/zrzecciny-kalhotky-na-mym-nose-244927
Zobrazit 3 odpovědi
Lištička3
Já bych brala třeba fakt jete ponožky 😁 Mám (asi?) uchylku na to, když cítím jete nohy, tak furt cucham a nemůžu si pomoct a přestat 😂
Zobrazit 26 odpovědí
MadamMaci
Mám za tebe radost :))
Zobrazit 1 odpověď
Monči_čák
Já jsem ti ty šatičky kupovala abych ti udělala radost 💗. A teď se dozvím , že jsem podivín ? 🤣. Ale kdybych tě neznala ... A pro případné podivíny to videjko od Border bude určitě stát za to se na něj podívat. Jedno už jsem viděla a fakt to bylo super :)
Zobrazit 4 odpovědi
relikt
Připomnělo mi to mládí - službu v lidové amádě, ranní nástup u malého útvaru. Vojáci, včerejší prověrka dopadla na výbornou, pouze byla připomínka, že si málo často měnite trenýrky. Takže sběr prádla do prádelny probíhá jako vždy ve čtvrtek, a každé pondělí výkonný praporčík určí, kdo s kým si trenýrky bude měnit ! Jinak další skvělý nápad od Border, a já jsem nebyl dost rychlý podivín ...
Zobrazit 4 odpovědi
Vdolka
Olala, holky 😈♥️😈, ať to vyjde! Máte i moji pozornost 😅👍
KalhotkyOdZrzečky
Tak ale, ty jsi šibalka čubička! A asi jsi byla i hooodne hodná, protože už se mi přihlásil anonymní podivín, že je pro tebe koupí!🔥😁😈
Zobrazit 7 odpovědí
Phoebe
Kdybys chtěla i další kalhotky zkusit 🙈 Nabízím se, je to příjemně zvrácené a chlapy si moje kalhotky dost chválí 😛😘❤️