Vsivak

Terinka009
Můj profil Moje nabídky
Uzivatel Vsivak. Velmi doporucuji mu neposkytnout zadnou sluzbu. Objednal si 3 dny feminizace. Po celou dobu kdy jsem se mu venovala byl spokojeny, delal jaka je holcicka. Vzdy chtel at mu dam ukol. Dala jsem mu milion ukolu aby splnil, napriklad si koupil laky, chodil v kalhotkach a plno dalsich. Cekala jsem vzdy az to splni a nikdy nic nesplnil. V kostce mu padlo ze mu poslu kalhotky s mrdkou, neobjednal. Za to stale chtel spat na zemi, ktere mu na kostce nepadlo a presto tak spal. Dal mi neopravnene u obou objednavek jednu hvezdicku. Dejte si na nej pozor, neni to normalni clovek.
1

Terinka009
Ja samozrejme nerikam ze byl u vas problemovy, asi vse probehlo fajn. Jen upozornuji co se s nim deje, protoze ja jsem splnila vse co jsem mela a v kvalite jako jsem zvykla. Navic co muzu na hodu kostkou pokazit? Reklamuje to a pritom mi pise do chatu neustale vydirani apod. Sam se strelil do vlastni nohy a nevi, jak vycouvat. Ale pozde bohuzel pro nej. Jen jsem dala echo, pohlidejte si po kazde objednavce at vam da hodnoceni, at pak mu z niceho nic nerupne v kouli 🙂

Peee
Ja se tedy musím připojit k Natálce, neměla jsem s ním problém.

JmenujiSeNatalka
Hmmm… Já nevím no,u mě má velké množství objednávek a vždycky všechno včetně komunikace v pořádku. Za mě bych dokonce uživatele doporučila…🤷♀️