Ví o tom Vaši rodiče?

Sexyholka
Ahoj slečny, ženy, dámy, předem se omlouvám za "ukradený dotaz" předchozí ženy, ale doopravdy na to myslím, zda o této Vaší zábavě ví Vaši rodiče? Protože mi přijde, že je tady mnoho mladých holek, které navíc (pokud nejsou na intru, koleji apod.), které ještě třeba žijí s rodiči :-) Nediví se proč furt máte doma obálky? Dáváte si pozor, aby nikdy nikdo nezahlédl ve Vašem počítači/mobilu tuto webovku? Či máte na to speciální fígle? Že to děláte v určitou dobu, na určitém místě apod.? Mně je 25 let a ještě 50% trávím s rodiči a nedovedu si představit, že by se to někdy dozvěděli :-) (jsem tu nová) a to jsme docela free rodina, ale asi odsuď podsuď :D Resp. tíží Vás to tajemství? Děkuju za odpověď, holky :)
mazlinka19
U mě to ví mamka - ta by ráda něco sama nabídla ale přes můj profil a tatá se tomu trochu jen směje.
Zobrazit 1 odpověď
Blondýnečka
U mě to ví jen mamka, taťka nevím jak by se tvářil, je trošku konzerva😀. Kamarádky to ví dvě , dokonce občas prodám něco s něma, jsou pro každou blbost a říkáme si fakt každou ptákovinu, nikdy jsme mezi sebou naše tajemství ostatním neprozrazovaly, takže v tomhle si navzájem věříme. Líbí se jim nápad s prodáváním, chtěly by i svůj profil , jen jedna nemá moc času a druhá má přítele, který by byl proti tomu.☹️
Zobrazit 1 odpověď
Brunetty
Chybí tady ten holčičí chat jen pro ně. Zde by si mohly slečny vyměňovat tyto informace. Já už rodiče nemám a někdo to o mě ví, že nabízím spodní prádlo ... Beru to jako hezký koníček s přivýdělkem a určitě mě to netíží, že to nemám jako tajemství.
Zobrazit 1 odpověď
sunny
Ne, moji rodiče vůbec. Ale už jsem starší a mám samostatný život. Ví to jen můj partner, není důvod to říkat rodičům.
Zobrazit 1 odpověď