Ví o tom vaši partneři?

sunny
Dotaz směřuji na slečny/paní prodávající, ví vaši manželé či partneři, že tady inzerujete? Rovnou za sebe odpovídám, můj partner o tom ví a toleruje to jako určitý druh mého fetiše :-)
GingerBitch
Ví o tom pouze má nejlepší kamarádka, se kterou vlastně děláme všechny fotky a natáčíme videa :)
Malá Víla
Nikdo to nevi, snad. A je to dobre. Ja tajemstvi mit potrebuju :)
KVĚTINKAVOŇAVÁ
Ne, neví a ani nechci aby o tom věděl...
Mokrá hoe
Ano, ví, jinak bych do toho ani nešla. Kdyby mi něco tajil on bylo by to na rozchod 😁
Zobrazit 2 odpovědi
Makin
Ano, ví o tom, bere to v pohodě, ale sám se zapojovat nijak nechce. Občas mrkne, co nabízím, ale nijak mi do toho nezasahuje 🙂
The Lion Queen
Já se ve všem prokecnu a tady mě moc tizilo svědomí, že bych to tajila, tak jsem mu to řekla než jsem dodělala registraci 🙂 Musí ale vědět o každé objednávce, kterou budu dělat a mám zakázáno osobní pokecy jen tak - je hodně žárlivý 🙂
Mikaela.Susi
Ví o tom 😁
Moje nožičky
Ví a podporuje mě v tom, říká že je to moc sexy ❤️
Victoria Rose
Ví🙈
Evilbitch69
Ano ví. Pokud je to v rámci internetu je to ok. 🤗 Osobní setkání nepřipadají v úvahu ,proto je kalhotkomat super.
kitana
Muj manžel to ví sám my tyto stránky ukázal a pomáhá mi třeba při focení prádla sám je milovník voňavých kalhotek
Zobrazit 1 odpověď
mazlinka19
Můj partner to ví od začátku. Dokonce i moje maminka.
Zobrazit 2 odpovědi
snehurka
Manžel o tom vi, sam mi pomáhá když potrebuji neco nafotit nebo natocit. Uzijeme si to vždycky oba dva. :)
Blondýnečka
Nemám sice přítele, ale řekla jsem o prodeji mamce a ta byla víceméně hodně ráda a vzala to s vtipem- má špatnou zkušenost ( bydlíme v přízemí ) a někdo jí z balkónu ukradl plno krásných kousků kalhotek a podprsenek. Tak se mě mamča vždycky úsměvně zeptá, zda jsem něco prodala, jestli nemusí mít strach si pověsit vyprané prádlo 🙈😀
audrey
Můj partner to ví. Byl to trochu i jeho nápad. Jeho samotného to vzrušuje, že svoje kalhotky takto prodávám a já ho moc ráda dráždím. Občas si z něj dělám legraci, že bych po něm taky měla něco chtít, protože on má vůni mých kalhotek rád a občas si je bere (když zrovna neplním žádnou nabídku) a čuchá k nim. Má to přímo u zdroje. 🖤
Leia Organa
Manžel o tom ví. Sám s tím přišel, že by mě to mohlo bavit. Jsem exhibicionista, máme rádi sex a tohle to i víc okořenilo. Neříct mu to si neumím představit. My si ve vztahu nelžeme. :)
Zobrazit 1 odpověď