Veřejná omluva Madam.Elizabeth

Monči_čák
Chtěla bych se před všemi omluvit Madam.Elizabeth za to , že jsem měla pochybnosti o pravosti jejího profilu. Elí mi natočila velmi krásné video na přání a tím mě přesvědčila o tom , že je to velmi milá a krásná prodejkyně. Tohle není žádný úkol , který bych od ní dostala. Tahle omluva je jen z mého vlastního rozhodnutí a potřeby přiznat svojí chybu. A ano její profil nebyl zpočátku dokonalý a nevypadal věrohodně , ale každá tady nějakým způsobem začínala. Teď už vím , že jí nešlo o to nás zákazníky klamat. Chtěla si jen chránit své soukromí a mít lépe vypadající profil. Zvolila k tomu špatný přístup než je tady standart. A holky moc vás prosím neberte mě za slovo v mé obhajobě , kdybych pro to neměla vlastní důkazy , nebudu to tady psát. A ráda bych i tímto oslovila zákazníky kteří u ní nakupovaly a byly spokojení a jsou nejistí pravostí jejího profilu tak se mohou vrátit. I u adminů prošla prověřením. Píšu to i proto , že to tady mám ráda a vím , že bych se v podobném případě zastala každé z vás. Holky mám vás ráda a buďme prosím na sebe všichni milý.
Madam.Elizabeth
Luci, to je tak krásný! Tohle jsem nečekala 🥹 Mockrát ti děkuji! 🥰 Jsem Ti vděčná a těším se, co vše spolu zažijeme 😊