Velká soutěž o "Královnu finančních otroků"!!!!
El Profesor
Zdravím všechny přítomné. Vytvořil jsem si nový ale seriózní profil, za účelem pořádání soutěží pro zdejší dámy a slečny.
První soutěž nese název: Královna finančních otroků.
Smyslem hry je získat co největší počet hlasů formou zaplacení nabídky, přesně podle pravidel, viz níže. Soutěž bude mít celkem tyto části:
1. část - REGISTRACE
Jak? napíšete mi SZ, že chcete soutěžit a já vám sem do nového vlákna vytvořím pozici s pořadovým číslem, kde Vás i hezky uvedu.
Podmínky? Dáma, která se může zúčastnit, musí splňovat jednoduchou rovnici. Počet jejích hvězdiček + počet jejích srdíček musí být roven 500 a více. Maximální počet soutěžících je 30. Rozhodne případné pořadí SZ.
Kdy? Od teď do soboty 21.10. 22:00
2. část - NABÍDKA
Zveřejním zde obsah sponzorské nabídky nabídky (do 23:00 21.10.), kterou si vytvoříte (aby ji měly všechny stejnou). Cena bude 99 Kč.
K ní a do profilu si přidáte odkaz na toto vlákno.
3. část - HLASOVÁNÍ
Probíhá od zveřejnění Vaší nabídky až do 4.11. 24:00 Je to proto, aby se mohlo zúčastnit co nejvíce otroků a naše dámy dostaly co nejvíce svých peněz.
4. část - VYHODNOCENÍ
Proběhne 5.11. dopoledne. Vyhrávají první 3 místa. Ceny jsou jak pro dámy tak pro otroky.
3.místo: dáma nahraje audionahrávku v ceně 99 Kč, kde každému přispívajícímu otrokovi poděkuje formou nadávky a urážky. A může si pro něj vymyslet další úkol. Odměna pro otroka je zřejmá. Zakoupí si tuto nahrávku a tím může své madam poslat další peníze.
2.místo: dáma nahraje audionahrávku v ceně 150 Kč, kde každému přispívajícímu otrokovi poděkuje formou nadávky a urážky. A může si pro něj vymyslet další úkol. Odměna pro otroka je zřejmá. Zakoupí si tuto nahrávku a tím může své madam poslat další peníze.
1.místo: dáma nahraje audionahrávku v ceně 200 Kč, kde každému přispívajícímu otrokovi poděkuje formou nadávky a urážky. A může si pro něj vymyslet další úkol. Odměna pro otroka je zřejmá. Zakoupí si tuto nahrávku a tím může své madam poslat další peníze.
Navíc madam obdrží titul Královna finančních otroků. Ode mě získá kvalitní fotku certifikátu, kterou si může vystavit na svém profilu.
0
Vlákno uzavíráme. Poptávka obsahuje porušení pravidel Kalhotkomatu, i nesplnitelné kroky v rámci fungování webu.
Jako tys to vymyslel tak, že do toho nedáš ani symbolickou stovku? Ani 100,- pro výtězku nebo tak něco? Bez garance jediné koruny za účast?
No kamaráde, nevěřim že to klapne :)
PS: Taky řeším, jestli mám dát soutěž, ale hlavně teda promejšlim velikost dotace, jestli bude stačit 5k atd. Ale tohle mne fakt nenapadlo :D
Cute_gurl
Omlouvám se velmi za svůj skepticismus 😁 Ale smysl nulový a v praxi ( pokud vůbec lze uvést do praxe, což pochybuji ) propadák 😁
Anonymníkráska
Dle mého tvůj příspěvek nemá hlavu ani patu a ani žádný smysl, jelikož chceš uspořádat soutěž, do které nic nedáš 😆. Když někdo pořádá soutěž, tak se předpokládá, že vítězkám dá pořadatel něco za odměnu, ne že tu bude spoléhat na jiné lidi a opravdu certifikát, který si každá zvládne zpracovat sama není výhra 😂😂😂. Ale tak hodně štěstí se sbíráním soutěžících 😂.
Terinka009
Jako prvni by me spis zajimalo jmeno puvodniho uctu, neco mi nehraje na tom 'zalozil jsem novy ucet pro soutez'. To jsi ten slavnej vcerejsi Bubelan nebo co?
Jinak ani poradne nelze pochopit pravidla souteze, jestli jako vyhrava ta, ktera bude mit nejvic zakoupeni?
To dle me neukazuje lautr nic.
Info o soutezi podle me vubec nedava smysl. Prijde mi to jako 'narychlo udelam nejakou soutez', protoze ji mela Tereza.
Myslim, ze kdyz uz nekdo porada soutez (prodavajici i zakaznik), tak by si to mel kazdy poradne rozmyslet. Neni jednoduche udelat soutez, vim co to je.
Dalo mi to hromadu prace a presto si stojim za tim, ze jsem vse vysvetlila, pravidla apod. a to je na soutezi nejdulezitejsi, aby byla spravna organizace.
Podivejme se napriklad i na Zappu, skvele zorganizovana soutez.
Soutezim se nebranim, dle me ale toto nema vubec smysl.
KatherineX
Za mě to nedává moc smysl a ani v tom nějak nevidím ten důvod, proč bych do toho měla jít 😅 a jak psala dole Ando, ty co jsou tu delší dobu budou mít větší výhodu. Což mě pak trošku ztrácí smysl “soutěžit”.
Ando
Jen takova vsuvka. Pocet srdicek a hvezdicek 500 a vic je tak trochu diskriminujici. Ne kazdy je tu nekolik let. Kazdopadne hodne stesti tem par soutezicim.