Vaše doporučení slečny

Davoš
Ahoj domluvili by ste mi nějaké slečny na které je 100% spolehnutí a byli stě s nimi spokojení
4

Za mě určitě jedna z top top je Pabla 😁👌. Už tu byla několikrát zmíněna, ale to jenom dokazuje to že to opravdu dělá skvěle. Samozřejmě záleží na preferencích, ale je to vážně krásná, sexy žena 😁😈, která to umí dobře prodat ve všem co připravuje. Ve veškerém obsahu jde vidět že ta péče, to odhodlání a kolikrát to co dělá je opravdová rarita. Co se týče živočišných vůní spojených s kalhotkami a veškerým obsahem co se k nim váže bych řekl že nikdo jiný nedělá to co Pabla nabízí. A dělá to sama a ràda, a jde to hrozně poznat 😁. Na nekteré gurmánské prasárničky 😜 je si myslím naprostá číslo 1.
Co se týče komunikace s přístupu, ten je taky naprosto skvělý, a dá se říct že na všem se dá domluvit. Koneckonců zbytek už tady byl zmíněn a já jenom můžu velmi rád souhlasit 😁😊

Já mužu doporučit Anonymníkráska. Na Slečnu je určitě spolehnutí a je i docela často online když může takže žádný 1x do dne... Se slečnou se dá v pořádku domluvit a nebojí se zkoušet nové věci. Nemá problém se chovat klidně a příjemně ale nedělá ji žádný problém se změnit na striktní Madam. Doporučuji

Nymfa_69
Jsem tu nová, ihned co mi dojde SMS jdu plnit objednávku. Když posílám oblečení, posílám ho v hezkých balíčcích a vakuované, aby vůně neunikla 😇 + něco navíc vždy, takže tak 😇

Nejvíce zkušeností tady mám s Pablou.
Její kalhotky jsou opravdu silné, její živočišná vůně je opojná, neodolatelná.😋🤤 K tomu skvělá komunikace před objednáním, během vyřizování objednávky i po doručení balíčku, vychází vstříc doplňkovými službami.👍
Nemá problém sdílet se zákazníky ani své jahůdkové dny, ať už sexchatem, je průvodkyní svého cyklu, k tomu natáčí rudá videa i fotí červené fotky.🤩 Pabla se nestydí otevřít se zákazníkovi.💋😘 V nabídce má i možnost zaslání ovulační šťávičky, taky vyzkoušeno a její smetánka byla lahodná, i na kalhotkách je báječně vidět a cítit.😈😋🤤
Nabídku videí má opravdu pestrou, od každé naší libůstky něco, u ní si vybere i ten nejnáročnější zákazník.🤗💖
Rozhodně stojí za to vyzkoušet sexchat s Pablou, posílá opravdu detailní fotky zblízka ať už svou zarostlou kundičku nebo její božská prsa. V sexchatu se dovede odvázat i napojit na zákazníka, který s ní zažije neskutečně rajcovní příběh zakončený bombastickým💦💦💦 S termínem sexchatu se vždy snaží vyjít vstříc časovým možnostem zákazníka.👍😍
Pabla navíc rychle reaguje, zajímá se o své zákazníky i mimo objednávky, zkrátka udržuje se svými oblíbenci intenzivnější on-line vztah.🥰🤩

Venis
Ahojky, jsem tu jen krátce, abych se v tom nějak pořádně zorientovala, ale byla bych ráda, kdyby se mi někdo ozval , už jsem měla jednu zakázku sexchat a mám super recenzi, ale zatím jednu, pojďte se mi mrknout na profil a pomoct mi s recenzemi 🥰😋 je na mě 100% spolehnutí

Alderafeet
přesně tak :) jestli se ti líbí nějaká nabídka tak mrkni na hodnocení dané slečny :)

oh.baby88
Mrkni na mé hodnocení a v případě zájmu se ozvi😇Ráda ti splním co ti na očích uvidím😈

Jsem tu nová, ale už mám nějaké objednávky a spolehlivost je 100%. To zda budeš opravdu spokojený, je individuální, každá má svoji specifickou vůni, která ti nemusí a může vyhovovat. Někdo zase nemusí moc dobře fotit, někdo to zvládá téměř profesionálně, ale základ je podle mě komunikace a ochota :). Ale není to jediné důležité :).