Uživatel smazal účet

Afrodite
Ahoj dámy, zajímá mě váš názor, když si u vás zákazník objedná 3 služby 2 z toho splníte z toho 3. je domluvená na další den a vy se ráno probudíte a “účet byl smazán uživatelem”.
Nemrzí vás to trošku? 3. Služba měla být vytvoření příběhu, na zajímavé téma, na které jsem se strašně těšila a docela mě to zamrzelo, protože když už to není pro koho psát tak z toho už ani ta radost není 😔
Napadá vás, proč to dělají i když to mají zaplacené? Jaký důvod k tomu mohou mít? 🤷🏻♀️
Celkově tento zákazník byl zvláštní ale příjemně. Měl zalíbení v zajímavé věci. Konkrétně on se tu už u nějaké slečny řešil ze stejného důvodu podle mě.. slečna jméno nepsala ale psala co chtěl, a myslím, že je to ten stejný.. Jedna ze splněných služeb byla Fotografie Jazyka.
Děkuji za názory všech 😊
2

Ahoj, dneska se mi stala zvláštní věc, zákazník napsal. Chtěl "zboží", zaplatil, dostal, a když jsem mu zaslala zprávu na hodnocení tak je profil smazán 🙂 říkám si, divný..ale zaplatil a dostal co chtěl tak asi ok.
Poté další zákazník, celý den jsme "obchodovali" a vše zaplatil jak jsme se dohodli a dostal vše jak jsme se dohodli. Poté jsem mu psala ještě zprávu, kterou si zobrazil ale už neodpověděl protože profil je opět smazaný, co to je? Je to jen chyba anebo? Dokáže někdo poradit? Dostanu zaplaceno když si smazal profil? Vše zákazník dostal dle domluvy. A byl spokojený

Přidal bych názor z druhé strany 🧐
Taky jsem tady několikrát smazal účet.
Jeden z důvodů byl, že jsem si už s danou slečnou nechtěl psát a ikdyž je to anonymní, tak přece jenom, nějaká idetita ten účet je a pro nás není nic jednoduššího, než ten účet smazat a založit si hned nový. Nehledejte v tom nějaký kalkul,většinou se jedná o pouhou zbabělost napsat slečně ( ne, už nemám zajem...)
Myslím si, že druhá nejčastější věc, pro kterou zákazníci často mažou svůj účet je alkohol. Většina komunikace probíhá ve večerních hodinách, kdy je většina chlapů našrot a tudíž jsou odvážní a ztrácejí zábrany. Proto maji odvahu napsat slečně třeba o slenici hoven a vložku navrh...😅
Ráno se pak diví co si to vlastně objednali a za co večer zaplatili. Pak je nejsnadnější cesta smazat účet a hrát mrtvého brouka🤫
Asi tak...😉

Bernadette
Mě se to též stalo několikrát, vždy jsem neodesilala i s adminy po domluvě a normálně se proplatilo. Teď se mi to stalo zase a mám prý odeslat normálně, tak mi dejte vaše zkušenosti . Já si myslím, že si to mažou, protože prostě dnes už nechtěj a včera chtěli . Věřím, když balík odešlu stejně to nevyzvedne a skartuji to, nebo jak se to píše. To se mi moc nelíbí !
Pokud by to chtěl, mel by napsat do chatu před smazaním, mažu si to zde , ale zásilku mi pošli děkuji.
Dala bych jim to do pravidel !