Už to není asi to, co to bývalo

Blondýnečka
Můj profil Moje nabídky
Před pár lety to tady bylo asi bezpečné místo, ale teď narážím na tolik článků, že to až hezké není. Proč se tak Kalhotkomat zaprodává? Je zisk ze zboží tak malý, že musí prodávat články? Protože bez svolení, by asi nikdo o tomto serveru nepsal.
Já osobně jsem na soukromí pes a když jsem začínala, anonymita pro nás prodávající a kupující, jsem četla na těchto stránkách ve všech odstavcích. Teď už mi to tak anonymní nepříjde, při představě, že nějaká moje známá/ý, rodina, klikne na tento článek a rovnou odkaz Kmatu. Proč provozovatel chce zůstat v anonymitě a nás nechrání ?
Už jsem to tu řešila, možná vypadám hystericky, ale nechci , aby se mě někdo z mých blízkých jednou zeptal, co to tady prodávám. Možná můžu ,,mluvit"za všechny prodávající, že by toto slyšet od někoho druhého nechtěly.
A né, že bych se za to, co dělám styděla, jen né každý tenhle ,,koníček" chápe a rovnou zaškatulkuje jako ,,prase" ,aj.
https://zena-in.cz/clanek/privydelek-pri-studiu-nebo-na-materske-zeny-prodavaji-pouzite-kalhotky-tampony-i-materske-mleko
9

Holky, upřímně nechápu, co tady řešíte... Je naše věc, co tu o sobě zveřejníme... A je logický, že si kalhotkomat dělá reklamu 😅 Snad každý by si měl uvědomit riziko, že ho tu někdo pozná... Ale to už není problém kalhotkomatu... Záleží jen na nás, co o sobě napíšeme a jaký fotky přidáme..😅

Sexyholka
Já si myslím, že bulvár může psát bez souhlasu provozovatelů. Nebo to tak často dělá mi přijde, taky uvažuji, že si tu signifikantní fotky, které můžou někoho dovést k tomu, že jsem to já, smažu, čili všechno s postavou asi dám pryč, ale je to škoda, no. Myslím si, že KMat je v tom nevinně, čím déle tenhle web existuje, tím více se o něm lidí bude asi dozvídat, to nejspíš nikdo neovlivní (i když nevím), ale úplně tě chápu...